Waarom het zo rustig was

Waarom het zo rustig was

Dag lieve lezers, 

Dit artikel ben ik wel aan jullie verschuldigd. Want zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt, is het hier heel rustig geweest. Na mijn vakantie kwam meteen de verhuizing naar mijn allereerste koopwoning. Iets wat echt al mijn tijd opslokte, maar oh wat is het een fijn en mooi huis!

Eenmaal verhuist begon het geklus en de verbouwing van de keuken, want ja dit is voor mij natuurlijk een van de belangrijkste ruimtes in het huis! En omdat mijn vriend en ik die besloten te verbouwen betekende ook dat dit weer veel tijd en energie ging kosten. Bovendien moest de keuken er ook uit en betekende dit, dat ik minstens twee weken lang niet kon koken en lekkere receptjes kon bedenken. Maar toen kwam pas echt het euvel.. de keuken verbouwen zou “slechts” 2 weken duren, maar tot op de dag van vandaag is mijn keuken nog steeds niet af… 

Wat verkeerd kon gaan ging mis, ik kocht mijn keuken bij Nieuwenhuis Keukens in Groningen. En hoe fijn de verkoper mij adviseerde, des te slechter was het uiteindelijke resultaat. 1,5 maand lang ben ik gemiddeld 3 keer in de week aan de lijn met de klantenservice. Ze hebben namelijk de verkeerde onderdelen geleverd, niet volledig geleverd, ik had vlekken in mijn aanrechtblad, een van de lades paste niet in de kast. De quooker paste niet in de kast die eronder geplaatst moest worden en dus moesten we een gat zagen in de kast.. al met al een hele hoop ellende waar ik niet zo vrolijk van werd! 

Daarnaast kreeg ik ook ineens een wel hele unieke kans aangeboden. Mijn vader die eigenaar is van Das Holländische Möbelhaus, wilde namelijk een tweede winkel openen. Maar daar had hij eigenlijk helemaal geen tijd voor. Of ik niet mijn eigen zaak wilde beginnen? Well.. why not?! 

En zo dook ik ineens op wéér een heel ander nieuw, spannend, geweldig maar toch ook heel tijdrovend project. Ik ging het hele land door om de meest unieke en leuke spullen te zoeken voor mijn winkel en daarna begon de verbouwing ervan. Maar nu inmiddels ben ik een week open en wat is dit een paleisje geworden: My Dutch Living Room. Een heerlijk trendy, Scandinavisch en Nederlandse Industriële woonwinkel met de tofste lampen, meubels en accessoires. 

be-pure-home-rodeo

Dus kom vooral snel eens kijken in dit te gekke stadje, Leer net over de grens in Duitsland! Maar blijf ook lekker kijken op Hungry For Healthy Food, want er komen weer veel nieuwe en lekkere recepten en artikelen aan!

Liefs, 

Claudia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*