Vakantie!

Vakantie!

Het is nog even aftellen, maar het is al bijna zover; Rome here I come! Na een paar heerlijke dagen in Rome pak ik opnieuw het vliegtuig om daar dan nog een weekje Nice aan vast te plakken. Geen slechte vakantie he? Heerlijk, echt zó veel zin in!

Maar dit betekent wel stress en gedoe want na mijn vakantie heb ik minder dan een week om te verhuizen naar mijn mooie huisje. Dus je begrijpt, ik ben de laatste dagen volop bezig met de voorbereidingen! Ik wil helemaal opnieuw beginnen en heb daarom al onze meubels verkocht, een schone lei. Maar dat betekent weer dat inmiddels bijna alles al is opgehaald en ik dus in een half leeg huis zonder tafel, stoelen etc. leef haha. Van mijn mooie bank moet ik zondag afscheid nemen en dan wordt het echt wat kamperen ;-).

Je snapt waarschijnlijk wel dat bloggen er dan een beetje bij inschiet.. 

Daarom heb ik besloten vanaf vandaag even een “blog” vakantie in te lasten, zodat ik even alle tijd heb voor de voorbereiding van mijn verhuizing en daarna volop kan genieten in en van mijn vakantie. Mijn werk als voedingscoach en model gaat namelijk altijd gewoon maar door en daarnaast ben ik ook nog eens bezig met nóg twee hele leuke nieuwe projecten voor na de zomer.

Dus eventjes een vakantie en dan ben ik er straks weer met volop nieuwe inspiratie. Hopelijk snappen jullie dit en kunnen jullie nog veel lekkere recepten die al online staan uit proberen! 🙂

Heel veel liefs en tot snel!
Claudia 

ps. de verwachte start datum is 1 September

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*