Urban Residences Rotterdam Hotspot

Urban Residences Rotterdam Hotspot

Rotterdam is echt een geweldige stad! Toch is het wel een stad die je echt moet ontdekken, als je hem eenmaal hebt leren kennen dan ben je er echter gek op. Rotterdam zit namelijk vol met leuke dingen om te zien, om te doen, om te eten, drinken, stappen en slapen. Wanneer  je eenmaal de leuke buurtjes en geweldige plekjes hebt gevonden die Rotterdam te bieden heeft, dan vind je deze stad ongetwijfeld net zo leuk als ik dat ook vind. Een weekendje Rotterdam pakken en op zoek naar een leuke plek? Dan moet je bij Urban Residence Appartements zijn. Een geweldig appartement met uitzicht over heel Rotterdam, een groot bed, een lounge EN een keuken. Wat wil je nog meer?

Geregeld ben ik in Rotterdam te vinden, aangezien mijn Modellen Agency Max Models er gevestigd is en ik er geregeld kom voor castings en meetings, maar ook omdat ik er wat vriendinnetjes heb wonen die ik natuurlijk graag kom opzoeken.

Elke keer dat ik er ben zoek ik weer leuke plekjes, en de ene na de andere toko opent er. Zo zijn er de leukste restaurantjes (zoals mijn favorieten Bertmans en Spirit), boetiekjes én hotels te vinden.

IMG_2782

Urban Residences Rotterdam 

Toen ik Urban Residence vond was ik om. Voor dezelfde prijs van een hotel kamer een heel luxe appartement met uitzicht over heel Rotterdam dat moét je echt eens mee maken. Urban residences heeft 78 appartementen te huur, allen volledig uitgerust met een keuken en sky view. 

Doordat de kamers heel licht en minimalistisch zijn ingericht heeft alles een mega luxe uitstraling. Daarnaast is het geweldig opgesteld want waar je ook staat je hebt altijd dit geweldige uitzicht. 

IMG_2779
Home made ontbijtje met goji muesli, kokos yoghurt en verse banaan en mango

Een foodie bonus is de keuken: een goed koffie nespresso automaat, een goede waterkoker en zelfs een oventje! Je kunt hier dus gerust een paar dagen zitten en je eigen ontbijtjes, lunches of diners klaar maken. 

Daarnaast zit je echt midden in het centrum, dus kan je zo lopen naar de bekende kleding winkels maar ben je ook op loopafstand van bijvoorbeeld de Foodhallen. 

Ook fijn is dat je de auto in de parkeer garage kan zetten, deze zet je in de lift (! HOE spannend was dat). Geef dit wel even aan bij je reservering want ze hebben wel beperkt plek! 

Al met al, ik zou zo weer terug willen! Alleen al voor dit uitzicht wanneer je wakker wordt en je een heerlijk home made ontbijtje erbij pakt. 

IMG_2812

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*