Mijn Kaapstad Dagboek

Mijn Kaapstad Dagboek

Hey hey!!

SORRY! dat ik niet eerder gepost heb.. ik ben zoooo onwijs druk met alles en internet is hier echt een drama! Kon geen foto’s uploaden hier op wordpress!

Anyway ik geniet enorm, leef gezond (soms eet ik wel veeeeelsteveel) en sport elke dag. Het is hier echt een walhalla aan gezond voedsel, overal verse sappen, smoothies, oats, healthy pancakes, salades glutenvrije en bloemkool pizza’s. Echt ik kook helemaal niet zoveel maar laat mij verwennen door al het lekkers wat Kaapstad te bieden heeft. Daarnaast Hike ik heel veel, Lion’s Head is hier vlakbij en waarom de gym in gaan als je in de natuur los kan gaan? Ik loop hard langs het strond, beklim de bergen en doe veel aan yoga. 

Yoga hier is 100% anders dan thuis, naast de traditionele bikram lessen geven ze bij Yoga Life ook Power en Sculpt yoga. Poweryoga zoals thuis, maar dan 10x zo lastig en beter in een verwarmde ruimte van circa 32 graden. En sculpt? een soort HIT training met gewichtjes in de vorm van yoga oefeningen eveneens in een verwarmde ruimte van 32 graden. Gegarandeerd een van de beste workouts die je je kunt voorstellen! 

foto 1-3
In Stellenbosch gingen we aan de wijnproeverij en daar hoorden natuurlijk hapjes bij. Zoals deze heerlijke Smoked Salmon platter!
foto 2
Na een van mijn jobs nam de klant me mee uit eten, kijk hoe heerlijk!! Black squid in cajun kruiden met salade en ik nam er wat gegrilde groentes bij
foto 3
Een van mijn home made lievelingen ontbijtjes thuis.. verse fruit salade, geiten yoghurt en granola (dit keer 2 soorten)
foto 5
trampoline springen is ook excercise toch? ;-)) na mijn job in Stellenbosch voor een catalogi ontdekten ik en mijn collega deze trampolines! TE GEK! was in 1x weer jong haha
foto 5
Happy de Peppy voor een van de magazines waarvoor ik werkte
foto 1
Mijn 1e job hier en nu hang ik OVERAL in de winkels, mega leuk!
foto 3-1
Shooten op het strand van Clifton!
foto 3-2
Foto’s maken eenmaal bovenop Lion’s Head.. mijn 1e keer weer sinds ik hier ben en inmiddels al 10x geweest ;-)) LOVE IT!
foto 5-1
BRAAIEN! dat is het liefste wat de Zuid-Afrikanen doen, ofwel BBQ-en.. voor de Braai maakte ik deze 2 heerlijke salades
foto 1-2
SUSHI! Bij mijn favoriete sushi restaurant genaamd Beluga
foto 2-3
Het uitzicht halverwege de hike op Lion’s head!
foto 3-4
Als ik laat thuis ben of geen zin meer heb om te komen ga ik vaak naar de traiteur genaamd Giovanni’s heerlijk home cooked comfort food!
Nog een foto van een van mijn fotoshoots hier!
Nog een foto van een van mijn fotoshoots hier!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien/lezen en hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan om zelf dingen te maken! 

Tot snel

XOXO

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*