Review: Milde Detox Frecious + Korting!

Zoals jullie op mijn social media account wellicht al hebben gezien, besloot ik het even weer wat gezonder aan te gaan doen. Natuurlijk eet en leef ik altijd wel gezond, maar door de winkel en de drukte van mijn modellenwerk én blog had ik het even echt wel heel druk en dus wat stress en dat begon ik te zien en te merken aan mijn huid, haar en lijf. Als wij het druk hebben met zijn allen ben je toch sneller geneigd voor makkelijkere dingen te kiezen. En weet je wat nou zo jammer is? Van die makkelijke dingen krijg je nou juist nog minder energie en dan ben je dus echt niet meer vooruit te branden. En heb ik al verteld over mijn vriend wijn? Nou wijn en ik zijn de laatste tijd goede vrienden geworden, iets té goede vrienden dus dat mocht ook wel even wat minder. Mijn oplossing? Frecious. 

7 Dagen gezond, licht eten en slowjuices
Omdat ik het wel super mega druk had, ik moest modellen én regelmatig aan het sjouwen ben in de shop vond ik het wat te heftig om alleen maar slowjuices te gaan eten/drinken. En toen zag ik de milde detox van 7 dagen, perfect! Met deze detox mag je namelijk wel eten, maar eet je uitgebalanceerde maaltijden. 

Naast de 21 slowjuices die je krijgt, krijg je namelijk ook Uitleg en een maaltijdplan.  

Je ontvangt:

 • 4x Celery Slim
 • 4x Heart Beet
 • 2x Daily Digest
 • 2x Liquid Gold
 • 3x Carrot Care
 • 3x Wonder Weeds
 • 3x Kicking Curry
 • 4x Combi shots

Wat betekent dit?
Je start elke dag met een citroenshot en vervolgens drink je een van de slowjuices. Even laten inwerken (15 minuten) en daarna mag je een licht ontbijtje. Dit kan bijvoorbeeld een smoothie zijn of een klein kommetje plantaardige yoghurt met frambozen en muesli. In de late ochtend neem je dan nog een sapje en voor de lunch een tarwegrasshot. Tarwegras en ik zijn nog steeds geen vrienden, sorry het is echt niét lekker. Maar wel goed voor je, dus neus dicht en hoppa!

Als lunch stonden vervolgens salades en peulvruchten, groente en quinoa op het menu.  Daarna nog een juice in de middag en vlak voor je diner weer een shot, gember. DAMN! Die is pittig, maar wel lekker want ik hou wel van een beetje pit.

Een van de maaltijden die in het menu zit, deze heerlijke bietensalade als lunch!

Als avondeten dan weer net als de lunch veel groente en een vorm van proteïne zoals quinoa en noten, zaden en pitten. Af en toe maakte ik een andere maaltijd dan op het menu, vanwege werk maar ik hield mij dan wel aan het lijstje. En ik ben verliefd geworden op de zoete aardappelsoep die op het menu stond, die at ik zelfs 2 avonden. Receptje wordt nog met jullie gedeeld!

Maar wat mag je dan niet? Nou geen koffie, alcohol, suikers, vlees etc. Ok op 1 dag na, want toen kwam speciaal een vaste klant van mij naar de winkel met een latte machiatto die hij voor mij gekocht had, dan kan je geen nee zeggen ;-).

Wat vond ik er van? 
In het begin vond ik het echt suuuuuper easy, de eerste dag vloog voorbij! De tweede dag? Futloos, moe, honger ik had overduidelijk een mega honger naar suikers. Zo bizar hoe je moet afkicken van suikers en cafeïne! Ook had ik natuurlijk een enorm drukke week, er kwamen nieuwe leveringen binnen in de winkel en dus stond ik flink wat dozen en meubels te slepen. Op een dag verbrandde ik gerust 2500-3000 calorieën (leuk zo’n Fitbit 😉 die dat alles trackt) terwijl ik normaal rond de 2000 zit. Dus ik heb af en toe wel een extra tussendoortje gepakt. Even een stuk fruit, handje noten of een rijstwafel met pindakaas extra.

Ik kreeg voornamelijk weer heel veel creativiteit. Ik maakte de receptjes allemaal weer nét even anders of maakte juist iets compleet anders met de toegestane producten. Dus je kunt weer veel nieuwe recepten van mij verwachten!

Inmiddels heb ik gisteren mijn laatste dag gehad en ik vond het echt wel goed vol te houden. Ook al neem ik vanavond wel even een wijntje bij mijn eten, alles met mate toch? 😉

Daarnaast merk ik zoveel verschil qua lijf en huid! Ik ben weer fit en energierijk en mijn huid is 10x beter geworden (hallo glow en doei pukkeltjes!) dus ik ben blij en ga het zeker nog eens doen. 

KORTING
Wil jij Frecious ook eens proberen? Met de kortingscode: HFHF krijg je nu 20% (!) korting. En wil je hardcore? Ze hebben sapvast menu’s, maar ook kun je gewoon eens los een juice bestellen. Voor meer info kun je kijken op de site www.frecious.bio

Processed with VSCO with c1 preset

5 Comments

 1. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

 2. I always spent my half an hour to read this web site’s articles or reviews daily along with a mug of coffee.

 3. Thanks so much for the blog post.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*