Mijn eetdagboekje

Mijn eetdagboekje

Vandaag is het weer tijd om jullie een kijkje te geven in hoe mijn eetdagboek er nou ongeveer uit ziet! Het is een hele drukke week geweest, waarin ik nieuwe hotspots heb ontdekt, hard aan het werk ben en ondertussen als een malle aan het trainen ben om in mijn beste shape ooit weer terug te komen!

Dagboek

Een van mijn favoriete ontbijtjes van de afgelopen week was deze havermoutpap met pompoen en banaan. Ik moet nog even een dag hem opnieuw maken en mooie foto’s en dan komt dit heerlijke recept online!

IMG_0601

Daarnaast ontbijt ik minimaal 2x in de week met een groene smoothie waarop ik een topping strooi met allerlei lekkers zoals lijnzaad, noten, goji bessen, cranberries, meer fruit. Maar net wat ik in huis heb!  IMG_0371 In Rotterdam gaf ik bij het modellenbureau Max Models een workshop over gezonde voeding voor modellen aan de nieuwste “newfaces”. Dit zijn de modellen die nog alles moeten leren van het vak en klaar worden gestoomd voor hun carrière. Ik begeleid de meiden in hoe ze gezond kunnen leven qua voeding, sport en alles wat er op dat gebied bij komt kijken.  IMG_0480 We sloten deze workshop af met een heerlijke lunch. Bij de thee en koffie werd ‘s ochtends al een plak heerlijke healthy cake geserveerd en op het menu stond verder deze heerlijke salade met peer, avocado, noten/pitten mix en feta. Daarnaast wat heerlijke crackers met een homemade slanke humus. 

IMG_0481 Een van mijn favoriete lunches als ik thuis ben zijn zoete aardappel frietjes. Ik hou d’r zo van! Bij mijn frietjes maakte ik een heerlijk sausje op basis van 4 el griekse yoghurt, 1 tl kurkuma, 1 tl kerrie, 1 tl agave zout en peper. 

IMG_0446 Als avond eten maakte ik deze week deze overheerlijke vegetarische casserole. Ook dit gerecht moet ik nog even uitwerken en dan komt het recept snel online!

IMG_0457-1

En ja, als je dan in Rotterdam bent moet je natuurlijk nieuwe restaurants uit proberen. Ja ik probeeeeerde het maar kwam toch weer terecht bij mijn favoriet der favorieten: Spirit (klik op de link voor mijn hotspot blog over Spirit).

IMG_0491 Daarnaast vond ik toch nog wel 1 nieuwe hotspot in Rotterdam hoor voor jullie; Bertmans. Het artikel over deze geweldige plek vind je hier IMG_0554 Daarnaast werd ik zelf ook nog eens verwend! Want ik kreeg een onwijs mooi cadeau, deze ketting van The Air Element Jewelry. Ben ik zo blij mee! 

IMG_0557 En toen waren we weer druk aan het werk op kantoor, Groningen Seaports. Hier werk ik nog steeds een aantal dagen als bedrijfsjuriste. Een van de makkelijkste snacks die je kan meenemen zijn noten. Op het werk verkopen ze deze, ideaal als je snacks bent vergeten. IMG_0585-1
En aangezien ik zo verslaafd ben aan pompoen en zoete aardappel (valt het al op? ;-)) at ik deze week weer dit heerlijke gerecht; gepofte zoete aardappel met mexicaanse vulling en guacamole
IMG_0617

 

 

2 Comments

  1. Jumm, jummm! Ik ben erg benieuwd naar het recept van de casserole!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*