Mijn Eetdagboek

Mijn Eetdagboek

Dag lieve lezers!

Vandaag weer eens hoogst tijd om jullie een kijkje te geven in mijn eetdagen. Momenteel ben ik druk bezig met het bedenken en creëren van nieuwe recepten, dus heb ik super veel geëxperimenteerd! En dit ging super! Oke bijna altijd super  😉 

FullSizeRender-12

Ik eet niet vaak vlees, maar als je het doet moet je het goed doen! Ik maakte deze heerlijke miso gemarineerde biefstuk met een heerlijke salade met allerlei rauwkost en avocado. TOP maaltje!

FullSizeRender-13

Ik maakte de vegetarische Lasagnette uit het kookboek van Rens Kroes, super lekker! En uiteraard veranderde ik de receptuur natuurlijk weer naar eigen smaak. 

IMG_8312

Groot favoriet, een heerlijke groene smoothie bowl van banaan, kokosyoghurt, spinazie, avocado, honing en pb2. Toppings natuurlijk meer kokos, goji en blauwe bessen. 

 

IMG_8286

Ik ontdekte de geweldige Blauwe Bessen Boerderij van Loon. Hier plukte ik echt kilo’s blauwe bessen met mijn vriend voor maar E3,50 per kilo. Ja.. mijn vriezer ligt echt STAMPENS vol nu!

FullSizeRender-14

Dit was wel echt DE highlight van de week, pizza van zoete aardappel met creamcheese en warm gerookte zalm. ZO lekker!

IMG_8507

En uiteraard was ik weer bij een van mn favoriete tentjes in town, Anat! Hier proefde ik de pompoen en paddestoelen soep, en deze heerlije salade met zeekraal en vegan thousand island dressing! YUM!   Lees meer over Anat in mijn hotspot blog!

 

One Comment

  1. Wauw, wat een ontdekking die blauwe bessen boerderij! Die pizza ziet er ook echt heerlijk uit!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*