Gezonde tussendoortjes, Lifebars

Gezonde tussendoortjes, Lifebars

Gezonde tussendoortjes zijn (merk ik) vaak best lastig te verzinnen.  Helemaal als je veel onderweg bent, want dan heb je geen zin in een tas vol met eten verstopt in tupperware bakjes ;-). Maar soms heb je ook gewoon niet de tijd (en/of zin) dit hoor ik vaak als voedingsdeskundige. Maar wat neem je dan mee en zijn goede opties?

Vaak maak ik zelf een gezonde cake om mee te nemen, maar ook ik heb daar heb niet altijd de tijd voor. Als ik als model van hot naar her reis zit mijn tas dan vaak vol met gezonde snack repen, vers fruit en noten. Toch is niet elke reep hetzelfde, kijk maar eens op de verpakking en lees maar eens het etiket wat erop geplakt zit. Vaak zitten muesli repen vol met toegevoegde suikers en ander rommel. Niet zo gezond dus!

Waar moet je dan op letten?
Nou om te beginnen dus ALTIJD achter op de verpakking kijken van de repen! Hoeveel calorieën, suikers en vetten zitten er in de repen? Is er bijvoorbeeld extra suiker aan toegevoegd? Suiker staat vaak ook omschreven als een stroop, siroop, glucose, maïsstroop, maltodextrine en meer. Daarnaast zeg ik altijd kun je het woord niet uitspreken? Eet het dan ook maar niet op 😉 

IMG_0606

Maar wat is dan wel goed?
Nou je hebt dus veel verschillende soorten en merken, maar onlangs ontving ik een pakketje van Lifefood. Dit merk heeft lifebars te koop en deze zijn super gezond en lekker en ging ik voor jou testen!

De repen van lifebars zijn niet alleen 100% puur natuur, maar ook nog eens biologisch en gemaakt van alleen maar kwaliteitsingrediënten. Daarnaast zijn de repen op een hele lage temperatuur bereid (nooit boven de 42 graden) waardoor alle vitamines en mineralen behouden blijven. Niet alleen lekker, maar dus ook daadwerkelijk goed en gezond voor je lijf.

Je hebt ze echt in allerlei verschillende soorten en smaken. Daarin heb je weer een verschil in lifebars en lifebar plus bars. Bij deze laatsten zitten er ook nog allerlei superfoods in verwerkt zoals quinoa, chia zaadjes, hennep, spirulina, guarana en baobab.

Mijn persoonlijke favorietjes? Zelf ben ik gek op de Lifebar plus Acai Banana en de Carob Hazelnut (hallo nutelllllla ;-))

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*