Kickstart Your Health

Kickstart Your Health

Éen van de meest voorkomende vraag die in mijn mailbox belandt is: “dit en dat eet ik, is dit goed? Eet ik gezond genoeg? Want ik val maar niet af.” Of ik krijg de vraag: “wat eet jij precies? Hoeveel en hoe groot is je portie?” Naar aanleiding hiervan besloot ik om mijn kennis en ervaring te bundelen in een boekje. Hiermee leer jij de basis van gezonde voeding en wordt je op weg geholpen naar een Happy & Healthy levensstijl: Kickstart Your Health

FullSizeRender-17

Gezond eten lukt pas als je basis kennis hebt over gezonde voeding. Na deze basis kennis heb je dan alleen nog maar een “kickstart” nodig, een voorbeeld zodat je de basis kennis in praktijk leert toe te passen. Laat dat nou precies zijn wat in mijn bundel staat. Een handig A5 Formaat boekje met niet alleen uitleg en informatie, maar ook mijn favoriete recepten die ik heb bewaard voor dit boekje en alleen hier te vinden zijn. 

Quinoa Salade
Quinoa Salade

Recepten

Wat dacht je van een heerlijke Quinoa salade, een Courgette pannenkoek met appelstroop en geitenkaas? Of Fluffy Blueberry Pancakes? En niet te vergeten een ontbijtkoek die pas écht gezond en goed voor je is EN laat ik vooral mijn befaamde gezonde Brownies met Kokos niet vergeten… Dit is allemaal slechts een greep van de overheerlijke én gezonde recepten uit het boek. 

brownies1
Brownies met Kokos en Walnoten

Voedingsschema

Maar naast het feit dat ik je de basis leer van gezonde voeding en allerlei heerlijke en gezonde recepten met je deel krijg je nog iets. Namelijk een voedingsschema van 7 dagen lang, met alleen maar gezond en puur eten. Na het lezen van dit boekje weet je hoe je gezond kan eten, wat je wanneer moet eten en leer je ook vooral dat gezond eten heerlijk is. Het is geen straf, maar een feestje! Daarnaast krijg je er heel veel voor terug. Je huid en haar gaat stralen, je krijgt energie, je voelt je fit en je krijgt er ook nog eens een slank lijf van. Wat wil je nog meer! 

Nieuwsgierig geworden?

Het boekje is HIER te bestellen, en kost maar €15,-. Maar tijdens de eerste maand, Juni, geldt zelfs de actie aanbieding van maar €12,50! 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*