Hotspot Juice Brothers Amsterdam

Hotspot Juice Brothers Amsterdam

Afgelopen week was ik weer eens een dagje in Amsterdam. Als model moet je af en toe namelijk castings doen, dit betekent eigenlijk gewoon met een skinny black jeans, basic top, hoge hakken, naturel make up-je en je portfolio klanten zien. Dit keer had ik een casting voor een Belgische Agency bij wie ik nu een contract heb Dominique Models en voor een catalogus klant uit Noord Frankrijk. Je bent uiteindelijk, na veel gereis en gewacht, misschien 3 minuten bezig. Je stelt je voor – ze vragen meestal hoe oud je bent – en ondertussen wapperen (ja echt high speed bladeren want er staan immers nog een dozijn modellen te wachten en anders duurt het te lang) door je portfolio. Dan moet je soms nog een outfit passen, soms maken ze een fotootje en klaar ben je weer! 

Na mijn casting trof ik Esmé, mede model en blogger van ROES. We gingen naar een super leuke hotspot een soja cappuccino drinken (later hierover meer) en daarna had ik een afspraak bij de kapper. Weer even wat bijgeknipt en frisse highlights erin.

Juice Brothers

Maar uiteraard had ik ook behoefte aan een dosis gezonde voeding en dus bezocht ik een van de leukste hotspots van het moment: JUICE BROTHERS!

Ze hebben op het moment meerdere vestigingen in Amsterdam en zijn het ideale restaurant om ff te zitten, maar ook voor on the go en zelfs voor juices. Het liefst wilde ik de Acai bowl proberen – maar geen tijd. Dus ik nam een glutenvrije kokoswrap met walnoten, mango en avocado en een acai smoothie. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_3166-1

Naast al deze geweldige hapjes en drankjes hebben ze ook Detox Cleanses. En het fijne is – je kunt zelf kiezen welke je doet en hoelang je deze doet. Zo heb je DEEP, DEEPER en DEEPEST. Hoe “deeper” je gaat hoe lager ze zijn in calorieën en zijn ze minder fruitig dan de rest. Op het moment ben ik hard mijn best doen om wat kwijt te raken en strakker te worden voor mijn werk als model, maar echt tijd om af te bouwen heb ik niet gehad. Bovendien kwamen er weer 2 etentjes en jobs aan en als je onderweg bent is detoxen nou niet echt handig. Dus ik ging voor een 1 daagse DEEP. 

Je start de dag met een FLU shot – holy moly nou dan zijn we wel wakker hoor! Een half uurtje later begon ik aan mijn eerste juice: alkaline water met cayenne peper en maple syrup. Nou die was pittig kan ik je vertellen! Een half uur later had ik hem op en had ik energie voor 10 dus deed ik een Boot Camp lesje in de gym. Na mijn gym sessie had ik wel trek maar toen kreeg ik de eerste groene juice van de dag alweer – lekker! 

Hierna moest ik mijn nichtje van 4 van school halen. Een keer in de zoveel tijd pik ik haar op en breng ik haar naar d’r balletles (hoe cute!), daarna geef ik haar een zelfgebakken stuk cake en drink ik het volgende sapje iets met rode biet. Nu begin ik toch lichtelijk spijt te krijgen van mijn gym sessie van vanochtend want ik heb nog trek na mn juice en de hoofdpijn begint in te slaan – oh wat mis ik mijn koffie!

Twee uur later zijn we op de balletschool waar ik mijn oranje sapje mag – de favoriet tot dusver!

IMG_3233

Na de balletles heb ik mijn nichtje weer naar mijn zus gebracht en ben ik weer naar huis gegaan. Koud, hoofdpijn en hongerig start ik aan mijn 2e groene juice – met spirulina – ik doe er een uur over. Spirulina is gewoon niet mijn ding 😉 

En dan na een paar netflix series gekeken te hebben is het moment aangebroken – de hele dag verheug ik mij namelijk al op de laatste juice van de dag – Vanilla Sky. Met amandelmelk, vanille, zeezout en kokosbloesem suiker en om 20u lepel ik hem naar binnen.. MEN DIT IS HEAVEN! 

Hoe beviel de 1-daagse DEEP Detox?

Al met al ben ik super enthousiast over deze detox, een mooi pakket van verschillende juices waarmee je veel voedingsstoffen, mineralen en vitamines binnen krijgt. Dankzij de laatste juice ook eiwitten, zodat je niet meteen je spieren verliest – top! Ook bevalt zo’n 1 daagse cleanse mij eigenlijk wel heel goed, het afzien valt mee en je geeft je gezondheid toch nog ff een kick. 

En nu weer lekker genieten van gewoon gezond eten en dan moet ik snel nog even die acai bowl bij Juice Brothers scoren!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*