In Glamour Magazine

In Glamour Magazine

He allemaal, 

Ik weet het.. het is wat rustig geweest hier… SORRY! Maar mijn mama is gevallen, heel hard.. ze heeft een paar dagen op de intensive care gelegen. 2 Gebroken ribben aan de voorzijde en 4 aan de achterzijde, ofwel 5 gebroken ribben waarvan 1 op 2 plekken EN een klaplong. Dus je kunt je voorstellen dat ik de afgelopen dagen in de stress zat. Mijn vader heeft een eigen meubelwinkel (Das Hollandische Mobelhaus) en werkt in de decembermaanden praktisch 24/7. Dus ik moest heeeeel veel regelen en zat dus hoog in mijn stress level. 

Met mam gaat het inmiddels beter, haar drain is eruit. De ruggenprik eruit en nu wordt de pijnmedicatie bijgesteld, hopelijk knapt ze snel op maar met al die gebroken ribben gaat dat vast en zeker nog wel even duren.

Een kleine preview van mijn test
Een kleine preview van mijn test

Daarnaast had ik even tijd voor mezelf en ben ik afgereisd naar een vriendinnetje in Haarlem. Even bijkomen, bikram yoga doen (oh waarom hebben wij dit niet in Groningen ik vind dit zoooooo fijn) oathie bagels eten (YUMMY!) bij Bagel & Beans met cream cheese, jam en natuurlijk heel veel hagelslag en een te gekke test doen stond nu even op het programma. Was heel fijn even niet in de stress te zitten ook al maakte ik mij ondertussen natuurlijk nog steeds heel veel zorgen. Ik ben dan ‘s avonds laat rechtstreeks door gereden naar het ziekenhuis om mam even wat cadeaus langs te brengen en een dikke kus.

Nu weer lekker thuis, straks naar het ziekenhuis, sporten.. en de dagelijkse hectiek is weer begonnen!

Haha maar er lag wel nog 1 heeeele leuke verrassing op mij te wachten.. de nieuwe glamour is uit! En ik sta erin!! Super leuk, ik werd geïnterviewd over mijn tijd in Kaapstad en had een fotoshoot. Hieronder het resultaat en ik beloof je dat er snel weer iets lekkers online komt te staan 😉 

Nu in de nieuwe Glamour Magazine!
Nu in de nieuwe Glamour Magazine!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*