Hungry For Healthy Food Nieuws!

Oh met een grote glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan het geweldige Model and Fashion Event afgelopen zondag. Als blogger waren wij aanwezig om de aspirant modellen en ouders te voorzien van heerlijke en gezonde hapjes. Als model is gezonde voeding immers onwijs belangrijk!

hungryforhealthyfoodshop

Hapjes

Er werden gezonde brownies, bananen cake oat bars, carrot cupcakes, wraps met pompoen hummus en heerlijke Hungry For Healthy Food salades met o.a. gegrilde courgette en biologische geitenkaas verkocht. En man, wat was het publiek enthousiast. Zo leuk om te zien hoe je mensen blij kan maken met eten, dat ook nog eens super goed is voor jou en je lijf.

modelevent2
modelevent

Het Hungry For Healthy Food; A Healthy Lifestyle E-book

Al deze nieuwe receptjes en gerechten komen binnenkort in het Hungry For Healthy Food e-book uit! Ja, lieve mensen! Halverwege december verwacht ik dat hij uit komt. Een handleiding hoe je er een gezonde levensstijl op na kan houden, met tips en trucs, waar je begint en natuurlijk ook een voorbeeld schema van een gezonde eetdagboek en heerlijke recepten zodat je meteen kan beginnen!

modelevent3
Workshops, Bedrijfslunches en healthy High Tea’s

Daarnaast ga ik ook food workshops over gezonde voeding en een happy en healthy lifestyle geven en organiseer ik in Groningen en omstreken nu ook gezonde bedrijfslunches en healthy high tea’s! Check daarvoor de voorlopige webwinkel, bij vragen kan je mij natuurlijk altijd e-mailen (hungryforhealthyfood@gmail.com).

 

2 Comments

  1. Superleuk al die nieuwe initiatieven! Ben heel benieuwd naar je e-book.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*