Hotspots London – part 1

Hotspots London – part 1

Hey Allemaal!

Zoals jullie waarschijnlijk al hadden gezien was ik een enorme gelukskont en zat ik zomaar ineens in Londen, tijdens kerst! Hoe geweldig kan het zijn, alles was volop in de kerstverlichting, straat muzikanten, kerstbomen, Selfridges (groot warenhuis) 1 groot licht spektakel en ontelbaar veel leuke kerstmarkten zoals Winter Wonderland in Hyde Park met allemaal attracties en lekkere etenstentjes. 

Londen is geweldig op culinair gebied, je weet gewoon haast niet welke kant je op moet omdat alles zo lekker is. Zo at ik in een geweldig Japans restaurant genaamd Tsunami, ja heel onheilspellend 😉 Maar oh wat lekker, van de spicy edamame (keer wat anders) tot de sashimi salad, de geweldige sushi rollen en dan zijn we nog niet eens op het hoofdgerecht beland. Ik at black cod in miso saus, nou jeetje mina wat is DAT lekker zeg. Drie keer raden wat 2e kerstdag op het menu komt te staan haha, ik ga hem zelf proberen na te maken natuurlijk!! Dit zag je al in mijn hele mini korte post loving last minutes

Maar ook ontdekte ik het geweldige lunch tentje PURE made for you. Hier kan je sapjes, smoothies, curry’s, verse soepen en salades eten. En ga dan maar eens een keuze proberen te maken! 

De kassa met allemaal lekkere snacks en warme maaltijden keuzes
De kassa met allemaal lekkere snacks en warme maaltijden keuzes
De salade bar waar je zelf kan samenstellen of je kiest een uit het menu
De salade bar waar je zelf kan samenstellen of je kiest een uit het menu

Ik heb een groene juice geprobeerd en mijn eigen salade gemaakt met onder andere warm gerookte zalm, quinoa en allerlei groentes en cranberry’s met een mega lekkere ‘fatfree kale dressing’. 

Mijn zelfgemaakte lekkere salade
Mijn zelf samengestelde overheerlijke lekkere salade

Oh en de prijzen vallen overigens ook nog eens reuze mee, tussen de 6-9 pond. En ja als je in zo’n dure stad zit als Londen dan valt dat dus echt reuze mee! 

Stay tuned voor Hotspot London part 2, over een geweldig chocolade tentje hmmm….. 

XoXo

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*