Hotspot Hilton Amsterdam Airport

Hotspot Hilton Amsterdam Airport

Door mijn werk als model en mijn passie voor reizen, vlieg ik de hele wereld over. Hierdoor ben ik altijd op zoek naar unieke hotels en plekjes waar je heerlijk kan eten, slapen, sporten of dit allemaal in één, zoals het Hilton Amsterdam Airport. 

Het Hilton is natuurlijk geen onbekende in het hotel wezen en haar naam is terecht. De hotels van het Hilton bieden, zoals ik uit ervaring weet, waar voor je geld. Toen ik een culinaire trip naar Rome had staan, met een hele vroege ochtendvlucht, besloot ik deze trip te combineren met een bezoek aan het Hilton: 2 vliegen in 1 klap! Dit hotel is echt ideaal bij vroege of juist hele late vluchten, omdat het Hilton echt óp Schiphol zit. In 5 minuten loop je (vlakbij de short-term parking) zo naar je gate. Wil je liever naar de stad? Op Schiphol vind je talrijke trein verbindingen, waarmee je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam staat.

HL_exteriornight_746x420_FitToBoxSmallDimension_Center

De Kamers

In het Hilton vind je 3 soorten kamers; de Day Rooms die je van 09:00-16:00uur kunt gebruiken. Deze zijn ideaal wanneer je op reis bent en/of een jetlag hebt ;-). Daarnaast heb je de Guest Rooms en de Suites. Alle kamers zijn geïsoleerd en dus heb je gegarandeerd rust – heel belangrijk. De Suites vind je op de bovenste verdiepingen, deze lijken op de Guest Rooms maar zijn wat groter. Deze kamers hebben een aparte woonkamer met een extra tv. 

unnamed-4
unnamed-6
unnamed-5

Meer dan slapen

Maar goed, je kunt véél meer dan alleen maar lekker slapen in dit hotel. Ze hebben namelijk ook een restaurant; de Bowery. Hier vind je niet 1, niet 2, maar gewoon 3 verschillende (open) keukens! Je begrijpt dat het voor zo’n enorme foodie als ik één van de redenen was om het Hilton te bezoeken. Naast het restaurant is er ook nog de Axis Lobby & Cocktail bar met een scala aan gin tonics en andere cocktails.

Een uitgebreide blog van mijn ervaring bij Bowery Restaurant vind je volgende week op de website, dus houdt deze in de gaten 😉 IMG_1729

Sporten en Ontspannen

Maar naast alle culinaire versnaperingen is er ook nog plek in het Hilton om juist actief te zijn. Er is namelijk een 24 hours gym – zo dat is pas ideaal! Een gym vind ik persoonlijk heel belangrijk als ik op zoek ga naar een hotel, na een dag reizen is het zo lekker nog alles er even uit te zweten. Doordat deze gym 24uur per dag open is, ben je ook niet tijdgebonden en kun je ook gemakkelijk nog even een halfuur voor je ontbijt aan een workout doen.  

Liever even ontspannen en goed uitrusten? Dan moet je naar de uitgebreide wellness van het hotel gaan. Deze heeft de beschikking over een whirlpool, sauna én een stoombad. Daarnaast kun je (op reservering) ook nog allerlei heerlijke treatments boeken, van facials tot pedicures en massages. 

Ontbijten

Uiteraard kun je ook gebruik maken van het ontbijt, helaas had ik een te vroege vlucht om deze te mogen meemaken. Een goede reden om het hotel nog eens te bezoeken!

Tot Snel ;-)!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*