Hotspot Fresh Cooked in Maastricht

Hotspot Fresh Cooked in Maastricht

Toen ik voor werk in Maastricht zat, was ik even aan het googlen tijdens mijn pauze. As always was ik benieuwd wat er in het zuiden zou worden aangeboden op het gebied van gezonde voeding. Bizar genoeg zag ik ook dat op Maandag zo goed als alles dicht was – hoe zit dit zuid-limburgers? Maar juist daardoor moest ik wat langer zoeken en kwam ik echt terecht bij een geweldige hotspot: Fresh Cooked

12804657_1223524944329042_2803006404158854188_n

Vers bereid

Bij Fresh Cooked staat Adri in de keuken om de meest lekkere en gezonde maaltijden voor jou te bereiden. Ze gaat ‘s ochtends vroeg boodschappen doen en bedenkt dan pas wat voor lekkers én dus mega verse maaltijd ze op tafel zet. 

Het leuke is, dat het mega afgewisseld is waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Het weekmenu bestaat uit 3 verschillende hoofdgerechten en 2 soepen en wordt altijd online op de Facebook pagina gepost. Hierbij is altijd 1 vegetarisch gerecht, met de achterliggende gedachte dat vegetarisch eten niet alleen gezond is, maar ook milieu en diervriendelijk. 

De ingrediënten die Adri gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch en super vers. Ook de verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. 

Adri, kun je niet overal zo’n heerlijk afhaal tentje runnen? 

Op het menu

Ik belde Adri meteen op, was het nog mogelijk (het was al 15:30 uur) om een maaltijd te komen ophalen? (Het werkt meestal op bestelling). Maar ja hoor, dat was geen probleem.

Helaas was ik veel eerder klaar dan gepland, waardoor ik dus al veel te vroeg (een half uur later)op de stoep stond bij Fresh Cooked.

Helaas was de avond maaltijd (een heerlijke Marokkaanse stoofpot) nog niet klaar en aangezien ik nog weer terug moest naar Groningen wilde ik liever wel meteen op pad. Maar gelukkig was de Aziatische soep te verkrijgen en kon ik wel een heerlijk  broodje homemade falafel mee krijgen. En aangezien ik zit met mn gluten zit kreeg ik er een salade bij – super. 

Alles werd netjes ingepakt en ik ging op weg. De soep was pittig, romig en heerlijk van smaak en de falafel? In 1 woord: TOP! Niet vettig (dit is vaak het geval), vers, kruidig en vooral met de tomatensalsa erbij écht genieten. 

Dus, mocht je dus in de buurt wonen dan moet je deze hotspot zeker niet overslaan. En Adri? Ik hoop snel weer langs te komen om nog veel meer te kunnen komen proeven 😉 

IMG_4836-1

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*