Hotspot Anat in Groningen

Hotspot Anat in Groningen

Er komen momenteel steeds meer leuke, nieuwe en hippe eettentjes bij in Groningen. Iets waar ik natuurlijk helemaal blij van word, want hoe leuk ik kokkerellen ook vind… Niets is leuker dan af en toe op het terrasje te zitten met een heeeeeerlijk bordje vol gezond en lekker eten.

Dus toen een vriendin van mij vertelde dat er een nieuw tentje genaamd Anat in Groningen zat, moest ik dit natuurlijk even opzoeken. Anat is een 100% plantaardig ontbijt en lunch tentje met elke dag weer een ander menu EN met een heerlijk terras in de zon bij het Noorder Plantsoen.

Naar mijn mening klinkt dit alleen al als een succes formule, maar Anat heeft naar mijn mening oprecht (de eigenaresse heeft de lunchroom vernoemd naar haar eigen naam) een geweldig restaurantje weten neer te zetten.

FullSizeRender-2
De dagsalade van gemengde salade met groent, kokosrijst en pindasaus en een havermout broodje met hazelnoot crème

Er staan groene smoothies, slow juices, soep, salade en havermout broodjes op het menu. Maar ook soja yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola en verschillende (verse) thee soorten en echt onwijs lekkere koffie met een enorme keuze mogelijkheid voor cappuccino’s namelijk van haver-, amandel- of sojamelk.

FullSizeRender
Cappuccino van amandelmelk met heerlijke dadel-cacao balletjes (denk ik want die kregen we erbij)

Aangezien ik mevrouw Twijfel heet (nouja eigenlijk niet, maar het zou wel passend zijn ;-)) ging ik voor de combinatie. Normaal gesproken krijg je dan de salade, een havermout broodje En een soepje maar ik had pech want de lekkere prei soep was helaas al op. Ik koos de salade met kikkererwten uit en een havermout broodje met hazelnoot crème en vijgenchutney.

FullSizeRender-1
Omdat er wat mis was gegaan tijdens de bestelling, werd dit niet alleen netjes gecorrigeerd maar kregen we ook de koffie gratis na als verontschuldiging. Nou mensen, dat is nou wat ik noem klantvriendelijkheid!

Zo onwijs heerlijk en gezond eten, lieve mensen in de bediening en attent heid: ik kom zeker terug!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*