Het Gewilde Victoria’s Secret Lijf Krijgen?

Het Gewilde Victoria’s Secret Lijf Krijgen?

Vlak voordat ik naar Kaapstad vertrok heb ik een erg interessante intake gehad met Iboya. Iboya is een expert model trainer, personal trainer en lifestyle coach met een achtergrond als professioneel balletdanseres. Ze weet precies welke oefeningen je moet doen om het lichaam te krijgen wat elke vrouw wilt en weet precies die manieren te vinden in sport en voeding om bijvoorbeeld net die laatste cm’s kwijt te raken. Zo heeft ze al meerdere modellen getraind en geholpen de laatste centimeters kwijt te raken. 

VictoriasSecretShow2013-595
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het hier in Kaapstad nog veel te lastig vind, ik wil hier nu zo genieten van alles dat ik het lastig vind om mij nu te binden aan een bepaald voedingsschema. Ik neem het uiteraard mee, maar kan mij hier niet perfect aan houden met al dat heerlijke gebraai (BBQ en etentjes). Daarom heb ik besloten om eenmaal thuis met Iboya aan de slag te gaan.

Ik zal haar strategie uit proberen qua voeding en haar sport trucs zal ik incorporeren in mijn workouts. Daarnaast wil ik dit starten na een 10daagse sportvasten  periode. Iboya is hierin een getrainde begeleider en zal mij daarin begeleiden. Denk je nu wat is dat precies? Sportvasten is een unieke en krachtige methode om een blijvende switch naar optimale vetverbranding te maken. 
Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Hierdoor ga je meer vet verbranden. Met name het vet op de benen, heupen en taille neemt aanzienlijk af. Het resultaat is verbluffend: je zult blijvend fitter, dunner en vitaler worden in maar 10 dagen! Na het programma zijn de resultaten te onderhouden door het volgen van een paar simpele richtlijnen. Als de juiste maten behaald moeten worden of moeten blijven, dan is sportvasten de gezondste en snelste manier. Als je hier meer over wilt weten kijk je op www.sportvasten.nl en als je dit wilt proberen neem dan vooral contact op met Iboya! www.iboyatraining.com

Houd mijn website dus in de gaten als je hierin interesse hebt ik zal een paar tips en trucs van Iboya alvast verklappen  op mijn blog en binnenkort kan je dus ook mijn ervaringen met haar lezen. 

Let’s train like an angel 😉

Xoxo

images-2

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*