Healthy Hotspot Lavinia Good Food

Healthy Hotspot Lavinia Good Food

Ontdekt! 

Dit heerlijke tentje in Amsterdam, al lopend door de regen was ik op zoek naar enkele leuke plekjes in Amsterdam. Zo vond ik Lavinia in de Kerkstraat.

Processed with VSCOcam with f2 preset
IMG_7937
Lavinia van binnen!

Dit hippe plekje, ziet er niet alleen mega leuk uit, ze hebben ook daadwerkelijk alleen maar heerlijke dingen op de menukaart staan! Zo kan je bijvoorbeeld ontbijten met wentelteefjes, cocos yoghurt en granola of lunchen met een keuze van 3 salades van de dag of een 100% spelt pizzetta. Daarnaast sapjes, smoothies, home made drankjes en meer.. ik kan niet kiezen!

FullSizeRender-5
Salade van de dag – sperziebonen, feta en champignons – quinoa salade vol groentes en zoete aardappel met chili mayo – JUM!
IMG_7999
Eerlijk – dit ziet er toch te lekker uit?

Ik ga samen met een vriendin maar aan het delen! Ik vraag de serveerster wat het lekkerste in huis is en ze zegt zonder twijfel de pizzetta met zalm. Done, keuze 1 is gemaakt. Omdat de vitrine met salades er té aanlokkelijk uit ziet moet die er ook bij.

FullSizeRender-7

IMG_7947
Als toetje een chai latte met amandelmelk, die vond ik eerlijk gezegd niet zo lekker. Maar de homemade vegan bonbons waren echt een aanrader!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*