Healthbox met Ralph Moorman

Healthbox met Ralph Moorman

Ralph Moorman; Wie kent hem niet? Hij staat eigenlijk vooral bekend als de Hormoon Guru. De hormonale balans van de vrouw is afhankelijk van veel leefstijlinvloeden zoals beweging, stress en mentale gesteldheid. Dit heeft allemaal enorme invloeden op je huid, haar en je lijf. Zelf volg ik Ralph al een tijdje, aangezien ik zelf ook te maken heb met hormonale disbalansen. Dus toen ik hoorde dat Ralph een samenwerking had met de healthbox (zoals jullie weten ben ik een fan en ontvang ik vaak de Healthbox) kon ik hem natuurlijk niet missen!

Helaas was deze box zo’n succes dat hij in 1 dag was uitverkocht, een review vond ik dus eigenlijk juist sneu voor jullie want hij was immers niet meer te vekrijgen! MAAR toen las ik op Facebook het blije nieuws, want YAY hij is er weer!

Lees dus snel wat erin zit, deze te gekke box met producten t.w.v. €150,- die je aanschaft voor slechts €34,95. 

En wat zit erin?

 • Het boek Hormoon-Balans van Ralph Moorman; Yes! Inmiddels heb ik al een hele voorraad met boeken in de kast maar ontbrak deze nog. Hierin worden verschillende klachten van vrouwen besproken en hoe je ze kunt oplossen. 
 • Sanature 100% katoenen tampons. Hypoallergeen voor de meest gevoelige huid. Oké – nog nóóit over nagedacht en stiekem vind ik het juist wel eng om ze te gebruiken? Haha al jaren aan de OB. 
 • 100% Keltisch zeezout is zout die ambachtelijk uit de moerassen van Guerande wordt gewonnen. Het is een vrij grove grijs kleurige soort zout die ik inmiddels al in vele gerechten gestopt heb!
 • Organic raw chocolate van Lovechock. Het is vegan en 93% cacao en dus een perfect excuus om chocolade te eten ;-). Wel heel puur, dus dit keer verwerk ik hem in baksels. Boven de 70% vind ik chocolade altijd wel iets te bitter worden om zo van te genieten.
 • Squalan pure facial oil. Deze heb ik al eerder eens in de box gehad, een fijne olie gemaakt van 1 ingrediënt en dat is gewonnen uit suikerriet. Het is bedoeld om de balans weer te herstellen in de huid. Ikzelf krijg het wat moeilijk uit de roller maar het is wel heerlijk in gebruik. 
 • De kokosnoot bad & douche van Bee natural. Super fijne geur en een hele goede uitkomst nu ik ook eindelijk mijn eigen bad heb! 
 • Royal Green extra virgin coconut cream. Dat kokosolie goed voor je is wist je natuurlijk inmiddels al! 
 • Rosalpina Cleansing Cream van Piroche is een natuurlijke en biologische reinigingscrème die je huid verzorgt, beschermt, reinigt en kalmeert.
 • You are Sweet thee van Piramide is een heerlijke thee, bij dat biologische stukje pure chocolade ;-).
 • De fruistick van Annecy cosmetics bevat oa shea butter, heel verzachtend voor je lippen en het heeft een fijne geur. 
 • Een cadeau bon voor Freeze lab. 3 Minuten bevriezen bij -110c…Ook deze had ik al een keer ontvangen en nog steeds niet uitgeprobeerd. Moet ik het dan maar toch eens uitproberen? 
 • De Ivories natural teeth whitening. Nog niet getest! Ben heel benieuwd of deze natuurlijke tanden whitening ook daadwerkelijk wat voor je kan doen!
 • Esse probiotic skincare. Hij moet hoge concentraties omega 3 afgeven en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een oppepper voor de rijpere, droge huid. 
 • I sea pasta.. is pasta gemaakt van zeewier! Ik ben dol op pasta, en dol op zeewier. Vanavond ga ik hem testen met een tonijn pasta saus – wel toepasselijk. Ik ben nieuwsgierig! 
 • De multi 4 all vitamines van Orthica. Ook Orthica is een bekende in de healthbox, hele fijne natuurlijke vitamine boosters!
 • Tenslotte dit keer ook nog de Magnesium plus van Orthica. Als ik zwaar of veel gesport heb neem ik ‘s avonds altijd wat extra magnesium.

Nou dit was hem! Heerlijke producten toch? Soms zitten er bekende in en soms wat minder bekende en dan juist is zo’n box vind ik altijd leuk. Je probeert daardoor dingen uit die je anders misschien niet zo snel had uitgeprobeerd! 

Heb jij de Healthbox al eens getest?

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*