Van Haver Tot… Overnight Oats (+ winactie!)

Van Haver Tot… Overnight Oats (+ winactie!)

Een nieuw top product en ik ben fan: de overnight Oats van het merk Van Haver Tot (exclusief verkrijgbaar bij de Ah to Go).

Haver is hip en happening en naast het feit dat het niet alleen mega lekker is, is het ook nog eens super gezond en kun je er alle kanten mee op. De oprichter van Van Haver Tot, Ilona, dacht daar waarschijnlijk net zo over en vond dat ze hier iets mee moest doen. En dat heeft ze top gedaan door enkele heerlijke producten op de markt te zetten die ideaal zijn wanneer je weinig tijd hebt, je iets nodig hebt voor onderweg of om je lunch of diner mee op te leuken. Er zijn namelijk heerlijke granola repen te krijgen, maar ook vleesvervangers (check DIT heerlijke receptje) en nu dus ook deze mega lekkere overnight oats. 

Je krijgt ze in twee verschillende smaken: Appel & Kaneel of Blauwe Bes.

Appel & Kaneel
Deze versie is een combinatie van haver, appel-perensap, appelstukjes, kaneel, volle yoghurt en zonnebloem olie. Heel fijn want er is geen e-nummer te vinden in het pakje. 

In 1 pakje zit 200 gram en de voedingswaarden zijn top:

Per 100 gram

112 kcal 
5,0 gram vet
13,2 gram koolhydraten
1.0 gram vezels
2,3 gram eiwitten

Blauwe Bes
Deze versie is een combinatie van haver, appel-perensap, blauwe bessen, bramen, volle yoghurt en zonnebloem olie. Ook hier is geen e-nummer te vinden. 

In 1 pakje zit 200 gram en de voedingswaarden zijn top:

Per 100 gram
 
118 kcal 
5,3 gram vet
13,6 gram koolhydraten
1.8 gram vezels
2,5 gram eiwitten

adbd52_4cfb77be67314f31859e683d59aca53c

WINNEN
En dan nog iets heel leuks.. Omdat ik ZO gek ben op de producten wilde ik mijn trouwe volgers ook blij maken.. dus mag ik 1 verrassingspakket weg gaan geven!

Hier zitten allerlei lekkere producten in van het merk Van Haver Tot.. en ja, natuurlijk ook deze geweldige overnight oats 😉

Wat je hiervoor moet doen?

Heel simpel!

1: Deel jouw meest creatieve/lekkere/leuke Hungry for Healthy Food proof maaltijd gemaakt mét haver op je instagram account
2: Tag en vermeld @hungryforhealthyfood in het bericht als omschrijving zodat ik het makkelijk terug kan vinden want anders wordt het lastig om je als winnaar te kiezen.
3: Like de social media kanalen van Hungry For Healthy Food voor wanneer je dit nog niet deed!
(Facebook & Instagram)

De meest leuke, lekkere, creatieve uitspatting wint een geweldig verrassingspakket EN je mag je recept delen op Hungry For Healthy Food! 

De winnaar wordt 2 Juni bekend gemaakt. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*