Happy News!

Happy News!

Voor degene die het nog niet wisten, ik ben inmiddels alweer 27 weken in verwachting van een lief klein jongetje dat flink aan het trappelen is in mijn buik! Eerlijk is eerlijk, het zwanger zijn heeft véél meer impact op mijn leven dan ik had verwacht. Vooral die eerste 3 maanden was ik echt behoorlijk ziek, zwak en misselijk. Daarnaast had ik heel weinig energie en was ik aan de lopende band ziek door een lagere weerstand.

Des te belangrijker is het dus eigenlijk, dat je (extra) gezond eet. Je wilt je natuurlijk zo fit en gezond mogelijk blijven voelen, zodat je ook kan genieten van je zwangerschap. Natuurlijk heb ik ook een behoorlijk druk leven met lange dagen, waardoor het voor mij best pittig is! En gezond eten is dan niet altijd even makkelijk, maar wel heel erg belangrijk. De voeding die je eet, is namelijk ook de basis voor een goede gezondheid voor je baby. Goede voeding is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind.

Toen ik hoorde dat Frecious ook een zwangerschapsbox had, was ik super enthousiast en bestelde ik deze meteen. (Had ik hem maar tijdens die eerste 3 maanden ontdekt!) Want juist als je dus misselijk bent in die beginperiode of juist heel druk bent in je zwangerschap heeft je lichaam wel enorme behoefte aan een complete voeding. En de slowjuices van Frecious zijn echte vitamine en mineralen bommetjes.  Ik schreef al eerder een blog over waarom Frecious nou juist zo uniek in zijn soort is, dit kan je hier terug lezen.

Na mijn bestelling op de website van Frecious worden de juices binnen no time bezorgd en krijg ik een handig PDF-bestand toegestuurd met de mail. In dit bestand vind je allerlei nuttige informatie, zoals waarom deze juices goed voor je zijn, welke voedingsmiddelen je moet laten staan en welke je juist zou moeten nuttigen. Om je een idee te geven van hoe een lekker en gezonde dag er aan maaltijden uitziet, krijg je ook een voorbeeldmenu van 2 dagen.  

Het menu is samengesteld uit verschillende juices die je gedurende vier weken drinkt:

Orange Glow: Met een glans op je gezicht de week in
Heart Beet:Extra energie want met deze juice kun je er weer vol tegenaan.
Smashing Pumpkin: Een hartig soepje
Liquid Gold:Overlaad je lijf met vitamines en mineralen
Golden Wonder:Op naar het weekend met een elixer bomvol antioxidanten.

Belangrijk is dat je oplet wat voor slowjuices je drinkt. Juices en elixers die niet in de zwangerschapsbox zitten worden dan ook door Frecious afgeraden om te drinken. Zo mag je bijvoorbeeld geen rauwe kiemgroenten en tarwegras. De theorie hierachter is dat er makkelijk schimmels en bacterieën (waaronder salmonella en E.Colli) in rauwe kiemgroenten en in tarwegras kunnen zitten die gevaarlijk zijn. Ook chlorella moet je niet nuttigen, dit heeft namelijk een ontgiftend effect en als je zwanger bent, mag je niet ontgiften omdat je niet wilt dat gifstoffen bij het kindje terecht komen.

Benieuwd hoe deze zwangerschapsbox mij bevalt? Houd dan de komende 4 weken mijn Instagram (@Claudia__weis) in de gaten. Daar laat ik mijn juices en mijn gezonde maaltijden zo veel mogelijk zien. Ook ben ik heel erg benieuwd of jullie meer willen weten over hoe mijn eetpatroon er nu uit ziet en waar ik op probeer te letten?

Wil je de zwangerschapsbox of een andere box ook eens uitproberen? Voor de zomer is bijvoorbeeld de detox versie echt een van mijn favorieten, klik op de link als je alles wilt weten hoe het is om een detox te doen.

Dan heb ik nog een speciale kortingscode voor je. Met de code “HFHF” krijg je een flinke korting op jouw bestelling, namelijk €15,- korting. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. 

Liefs, een Happy En Healthy Mom To Be

 

7 Comments

 1. Very beneficial….look frontward to coming back again.

 2. Remco Kingma

  happy for you, stay good, please get child, but hurts like hell

 3. Remco Kingma

  back….a big word…jesus..

 4. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

 5. These are actually great ideas in concerning blogging.

 6. These are actually great ideas in concerning blogging.

 7. I am regular visitor, how are you everybody? This article posted at this web site is in fact pleasant.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*