Workshops

Naast het geven van voedingsadvies, geef ik in groepsverband ook “De Happy & Healthy Workshop”. Bij deze workshops draait het allemaal om gezondheid. Want wat is gezond eten en gezond leven? Op basis van deze workshop leer jij hoe je er een gezonde levensstijl op na kunt houden.

Tijdens de workshop bespreken we alles in het kader van de gezonde levensstijl. Hierbij wordt onder andere besproken; wat gezondheid en gezond eten en leven is. Ik leg je alles uit over de basis van gezonde voeding. Daarna bespreken we  alle maaltijden van de dag. Van ontbijt, tot lunch naar diner én gezonde tussendoortjes die daarbij horen. Dit zodat jij precies leert wat een gezonde maaltijd inhoudt, waardoor je na de workshop gemakkelijk gezondere keuzes kunt maken. Daarna hebben we het over hoe je boodschappen doet en welke boodschappen je altijd in huis zou moeten halen. Vervolgens bespreken we nog de valkuilen die bij gezond leven en eten komen kijken en tenslotte hebben we het over sport en beweging. 

13321727_1073236369403743_7444506882328506784_n
Gezonde hapjes tijdens een van de gegeven workshops

 

Voor modellenbureaus
Ook geef ik de Happy & Healthy Workshop speciaal voor modellen. Doordat ik uit de modellen wereld kom, weet ik precies wat je nodig hebt om de juiste maten te behalen op een gezonde manier. Deze workshop heeft een vergelijkbare inhoud, maar is dan natuurlijk toegespitst op het te bereiken modellenlichaam.

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen €50,- p.p. inclusief hapjes!

 

De workshop gevolgd? Naast het geven van de workshop bied ik ook persoonlijke begeleiding aan. Kies je na het volgen van de workshop ook nog voor een begeleidingstraject? Dan krijg je maar liefst 15% korting op het voedingsbegeleidings traject. 

Daarnaast kun je als deelnemer van de workshop de bundel Kickstart your Health tegen een gereduceerd tarief aanschaffen.