Do What Makes You Feel Happy

Do What Makes You Feel Happy

Oef, wat is het druk geweest en daarom wat rustiger op de blog. Ook het donkere en winterse weer helpt niet echt mee, want ja er moét wel een mooie foto bij een lekker recept en dus kwam er minder snel wat online.

Het was ook echt een geweldig jaar. Vol rennen, vliegen, vallen en ook weer op staan. Een jaar waarin ik heb genoten van alles wat op mijn pad kwam, een foto shoot, vernieuwde website en allemaal nieuwe kansen. Toch was het soms echt veel te veel waardoor ik aan het einde van het jaar echt even tijd nodig om op te laden en dus vertrok ik met mijn vriend naar Valencia om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. 

_MG_4511 En nu is het alweer 2016!!

Wat gaat er dit jaar gebeuren? Heb ik ook goede voornemens? Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen voornemens gemaakt voor 2016, maar ik heb er maar 1: Do What Makes You Feel Happy!  

Ik werkte als juridisch medewerker, verzorgde catering, gaf voedingsadvies, deed workshops, schreef blogs, ik ben bezig met mijn eigen boek te schrijven, ik doe modellenwerk en ontwikkelde nieuwe receptjes. HOE DAN?! Ja, dat weet ik soms ook niet haha niet zeuren – gewoon doen! Maar dat lukte niet altijd, met 3 dubbele afspraken op 1 dag kwam ik tot het besef dat je moet kijken naar waar je blij van wordt. Want je kunt niet op alle feestjes tegelijk dansen. 

Ik word zo blij van koken, mijn passie over voeding delen, advies geven en andere mensen weer lekker in hun vel te laten zitten. En ik mis het reizen als model, de wereld over gaan nieuwe culturen en mensen leren kennen. EN ik ontdekte dat hoe leuk mijn studie ook was, ik gewoon niet het type ben wat op kantoor werkt van 8-17 dag in, dag uit. Maar dat ik wel heel erg gelukkig werd van de combinatie van alles. 

Dus wat deed ik? Doei baan, doei zekerheid – Hello Back Freedom!

_MG_4552
Ik ga het juridische werk absoluut missen, want ook daar werd ik gelukkig van. Alleen past dit nu even niet bij wie ik ben en waar ik happy van word. 2016 Zal bij mij dan ook in het teken staan van Hungry For Healthy Food. Mijn studie voedingsleer afronden (nog 4 weken! YAY!), meer voedingsadviezen en workshops geven, diners en catering doen en meer bloggen. 

En jij, wat wil jij dit jaar gaan doen, wat zijn jouw goede voornemens?
Ik kan je alleen maar 1 ding meegeven, kijk waar JIJ gelukkig van wordt en volg je hart dan komt de rest van zelf. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*