Taste of Amsterdam: Fotografie workshop met Foodies Magazine & Scotch Beef!

Taste of Amsterdam: Fotografie workshop met Foodies Magazine & Scotch Beef!

Een aantal weken geleden ontving ik een mailtje van Scotch Beef, of ik langs wilde komen op de stand bij de Taste of Amsterdam in samenwerking met Foodies Magazine voor een fotografie workshop onder leiding van topfotograaf Sven Benjamins? Nou en óf ik dat wilde!

Het rundvlees van Scotch Beef is namelijk afkomstig is van speciaal geselecteerde koeien uit Schotland. Scotch Beef was in 1996 het eerste vlees in Europa dat de erkenning door de EEG verwierf als rundvlees met een Beschermde Oorsprong benaming. Er gelden namelijk zeer strikte standaarden met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van de dieren. En dit betekent ook dat het vlees uniek van smaak is, echt enorm goede kwaliteit. Zelf eet ik namelijk alleen maar vlees, wanneer ik weet dat het van goede komaf is. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de dieren goed zijn behandeld.

Daarnaast stond een Food Fotografie Cursus volgen al heel lang op mijn wenslijstje. Wanneer je dit dan ook nog eens kunt doen in samenwerking met Foodies magazine en een top fotograaf dan kun je mij niet gelukkiger maken.

13331050_1041493145898797_8740642662210222524_n-2
Met 7 andere bloggers aandachtig luisteren tijdens de uitleg van Sven

 

Fotografie les

 

Hieronder enkele beelden van tijdens de fotografie workshop! 

cqmTm

carpaccio

groente

_MG_8667

_MG_8788

Niet slecht toch? Ik was in ieder geval hartstikke trots en ben super enthousiast geworden om nog meer en mooiere foto’s te gaan maken met mijn spiegel reflex camera. Daarnaast was het ook nog eens lekker, want je snapt dat we het natuurlijk niet alleen bij fotograferen hielden 😉

Prijswinnaars

Daarnaast deed niet alleen ik heel erg mijn best voor mijzelf, maar deden alle foodbloggers wel héél erg hun best omdat degene met de beste foto’s een reis naar Schotland zou winnen! Helaas won ik deze prijs niet, maar kreeg ik wel een hele mooie 3e plaats waardoor ik als nog een heel leuk prijsje won. Een jaar abonnement op Foodies Magazine, hoe leuk!  YAY! 

Carpaccio fotograferen

Daarnaast ging iedereen naar huis met een leuk receptenboek over wat je allemaal wel niet voor lekkers kunt maken met rundvlees en kregen we bovendien nog een prachtig stuk rundvlees mee naar huis. Het was de hele week prachtig weer en dus belandde dit mooie stuk vlees in het weekend op de gloednieuwe BBQ van mn ouders, konden we die meteen testen. Heerlijk was het! Dát is nog eens heerlijk nagenieten na zo’n leuke dag. 

Dus nogmaals bedankt voor de leerzame, leuke en hele gezellige dag Foodies Magazine en Scottish Beef! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*