Food Preppen

Food Preppen

Food Preppen is een term, die je vooral kent als je bewust bezig bent met gezonde voeding. Food preppen is letterlijk het voorbereiden van je maaltijden. Doordat je niet vlak voor het eten hoeft te bedenken wat je gaat eten, kom je minder snel in de verleiding om van je voedingsschema af te wijken. Vandaar dat food preppen vooral geliefd is bij sporters en mensen die willen afvallen. Toch kan food preppen voor veel meer mensen uitkomst bieden. Je kunt er namelijk tijd mee besparen en de kans is groot dat je minder voedsel verspilt.

Vooral voor mensen die veel onderweg zijn, maar wel gezond willen eten is food preppen echt een must. En voor iemand die áltijd onderweg is, is een lading bakjes hebben een noodzaak. Maar dan wel graag hele goede – die dus niet lekken. Toen ik onlangs van Tefal dit enorme fijne pakketje ontving met master seal boxen en een thermosbeker was ik super benieuwd of deze de test zou doorstaan; het eten moet blijven waar het hoor en dus niet in mijn tas belanden! 


Ik nam het salade bakje mee, want ik had genoeg restjes in de koelkast liggen! Het werd een quinoa salade met quinoa, spinazie, avocado, paprika en tomaatjes. Bovenop de master seal box hoort een fijn inleg bakje, waar ik noten in doe, in de andere wat kiemen en in het kleine bakje de dressing. Tegen de lunchtijd trek ik het bakje uit mijn tas en wat denk je? Alles zit nog top op zijn plek, mijn nootjes zijn niet slof geworden en de dressing drupt er niet uit! Wat blijkt? Dankzij de speciale seal in de deksel blijft je eten tot wel twee keer zo lang vers en dat merk je zeker, het sluit prima af en daardoor smaakte mijn maaltijd in de middag nog heerlijk. 100% lekvrij! Ik ben fan. 

Wil jij nou ook wel zo’n Master Seal Box uitproberen? Check dan de Facebook pagina om kans te maken op een gratis Master Seal Box! 

4 Comments

  1. Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

  2. I like the valuable information you provide in your articles.

  3. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

  4. These are actually great ideas in concerning blogging.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*