Ervaring Cliënten

Hieronder vind je een aantal ervaringen van cliënten waarmee ik nu werk of heb gewerkt. Dit kan je helpen om te beslissen of mijn manier van aanpak ook bij jou past.

Marie (21 jaar)
“Ongeveer 6 maanden geleden ging ik op dieet omdat ik als model wilde werken. Om een goed bureau te vinden, moet je voldoen aan hele strenge maten. In het begin at ik alleen wat gezonder, maar toen dit niet bleek te werken begon ik mezelf echt uit te hongeren. Ik voelde me zwak, uitgeput en kon mij zelfs niet meer concentreren op school. Ook mijn zelfbeeld ging volledig de verkeerde kant op. Ik was geobsedeerd door calorieën en de cijfers op de weegschaal. Toen ik zelfs hiermee niet afviel, heb ik de hulp van Claudia ingeschakeld. Op haar site las ik dat zij voedingsdeskundige is en ook modellen begeleidt. Zij leerde me dat ik juist door zo weinig te eten niet afviel, omdat mijn metabolisme verstoord was. Het voedingsschema dat ik van haar kreeg was aangepast op mijn lichaam en gewoontes en was veel gevarieerder en rijkelijker dan mijn eerste dieet. Het bevatte zowel koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten, die je lichaam nodig heeft maar wat ik voordien nooit durfde te eten. Ik was dan ook bang om meteen bij te komen, maar tot mijn verbazing vlogen de kilo’s er na een tijdje zo af en ik voelde mij beter dan ooit. Niet meer dat voortdurende hongergevoel, de vermoeidheid en de hoofdpijn was weg en mijn huid straalde. Voor mij voelde het helemaal niet als een dieet, maar een gezonde levensstijl die je kan volhouden en waarbij je jezelf niets hoeft te ontzeggen. Hierna moest ik weer iets strenger gaan diëten om mijn maten te halen op termijn en dit lukte, maar Claudia heeft ervoor gezorgd dat mijn metabolisme zich eerst volledig hersteld heeft. Daardoor gaat afvallen nu bijna moeiteloos en hoef ik mezelf niet meer uit te hongeren. Ook ben ik veel bewuster gaan eten en heb ik geleerd om te luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Ik ben haar ontzettend dankbaar hiervoor, want nu verlies ik gewicht op een gezonde manier waarbij ik me goed en energiek voel. Ook zijn de recepten op haar site ongelooflijk lekker en origineel, waardoor je jezelf niets hoeft te ontzeggen!”

Anna (32 jaar)
” Ik leerde Claudia kennen via een collega en dacht dat ik al heel gezond at. Ik begreep maar niet waarom ik niet kon afvallen en daarom schakelde ik Claudia in. Zij leerde mij kritisch te kijken naar mijn eetpatroon en ik ontdekte dat ik lang niet zo gezond at als dat ik dacht dat ik at. Ik volgde haar voedingsplan gedurende 8 weken, met begeleiding en haalde mijn doelen. Zonder mij al teveel te ontzeggen zit ik nu weer super lekker in mijn vel, laat die zomer maar komen!”

Anouk (22 jaar)
”Claudia heb ik vorig jaar rond september leren kennen. Ik was te zwaar en at lang niet altijd gezond. Dit merkte ik ook aan mijn gezondheid, ik had erg veel last van vermoeidheid zowel lichamelijk als geestelijk. Ik was erg onder de indruk van de leefstijl van Claudia. Gezond leven en eten is haar passie en dat merkte ik al gauw in onze gesprekken. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en twee maanden later begon ook ik met een gezonde leefstijl en begeleidde zij mij hierbij. Ik heb ontzettend veel tips en trics gekregen waar ik mee aan de slag kon en tot op de dag van vandaag ben ik er mee bezig. Inmiddels ben ik ruim 10 kilo op een gezonde manier afgevallen en heb ik veel minder last van vermoeidheid. Echt een aanrader!”

Al deze cliënten volgden een van mijn 3 begeleidingstrajecten. Anouk volgde mijn eenmalig advies plan (traject 1) en Marie en Anna kozen voor het langere begeleidingsplan (traject 2 en 3) van 4 tot 8 weken.