Detoxing Dagen

Detoxing Dagen

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden een keer een cleanse heb gedaan? Zo niet (of je wilt het nog eens bekijken en zien wat het nog maar inhield) dan kan je dit terug lezen via deze LINK.

Ik was hierna zoveel fitter, energierijker en vond het eigenlijk helemaal niet moeilijk vol te houden. 

Na twee weken terug te zijn in Nederland heb ik nog steeds niet super veel energie, mede doordat ik de laatste weken in Kaapstad heel erg heb genoten van de tijd die ik er samen met mijn vriendje had dus zijn er heel wat flessen wijn en lekkere hapjes naar binnen gegaan. HOOG tijd dus om mijn lichaam even een health boost te geven, maar dan wel op de lekkere yummy en healthy manier 😉

Tijd voor nieuwe smoothie en sap receptjes dus!

Om te beginnen deze, Red Godess. Mijn hemel, zo is detoxen een feest! Ik wilde het eigenlijk maar 1 dagje doen maar heb nu zoveel inspiraties voor allemaal smoothie recepten dus misschien doe ik het wel weer lekker 3 dagen. Meteen weer een enorme health boost!

foto-2
Deze hoeveelheid is voor 2 personen als heerlijk gezond tussendoortje of voor 1 persoon als maaltijd (ontbijt/lunch)

Ingrediënten 

handje bevroren frambozen
5 aardbeien 
1 rode biet (rauw)
4 kleine wortels of 1 grote winterpeen
1/4e mango 
1 handsinaasappel

eventueel 
hempzaadjes en bijenpollen

En nu?

Slowjuice de biet en de wortels. Pak een blender en giet het sap in de blender, voeg de mango in stukjes, de aardbeien door de helft gesneden en de sinaasappel in stukjes toe samen met een handje bevroren frambozen en blend. Giet in een glas en enjoy! 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*