Detox Innerwave review

Detox Innerwave review

Zoals jullie al in mijn vorige post hebben kunnen lezen (klik), ben ik de afgelopen dagen bezig geweest met een detox kuur van Innerwave.

En die is NU voorbij!
JOEPIE ik mag weer kauwen en koffie drinken, nog niet alles eten wat los en vast zit want mij lichaam moet nog even wennen aan vast voedsel. Momenteel zit ik namelijk in de opbouwfase.

De Detox Fase

Tijdens het echte detox gedeelte van de kuur krijg je 3 opties:

  • Een gezonde leefstijl (“dieet)
  • Smoothies in combinatie met soepen of
  • Enkel sappen en smoothies

Die hard koos ik natuurlijk voor het laatste. 

IMG_3685
De eerste drie dagen gingen mij redelijk makkelijk af, tijdens de innerwave kuur krijg je begeleiding van een coach. Ideaal voor als je vragen hebt, want via whatsapp reageerde Patrick (mijn coach) altijd binnen no-time! Ik maakte de eerste dagen mijn eigen sappen en smoothies en daarna kreeg ik de sappen van de geweldige vegan zaak in Groningen: Anat. De eigenaresse verzorgt zelf ook detoxen en wist dus precies welke sappen het beste voor mij waren, ideaal! 

IMG_3830

De 3e dag van mijn detox fase had ik een food festival en een etentje/feestje met familie op de planning. Niet handig. Maar ik ben zo trots, want ik had enorm veel doorzettingsvermogen gesproken. Biologische frieten, gluten en suikervrije chocolade taartjes, noten, wijn en drop (het enige snoepgoed ter wereld wat ik echt helemaal te gek vind) heb ik allllemaal weerstaan. In plaats daarvan dronk ik vers kokoswater (uit een echte kokosnoot) en ben ik iets eerder mijn bedje ingedoken.

Zo blijkt maar weer hoe je sociale leven eigenlijk om eten draait en hoe makkelijk je hier en daar altijd wat snoept. Even een lunch pakken met vriendin 1, dineren met vriendin 2 een festival met wat vrienden nog een extra handje nootjes bij je wijntje ‘s avonds. Ja, en dat is allemaal best lastig als je probeert je detox schema netjes vol te houden!

“En toen werd het toch wat zwaarder dan gedacht”

Na de 4e dag vond ik het zwaar worden, ik werd koud, moe en chagrijnig. Volledig logisch volgens mijn coach, want dit waren allemaal detox verschijnselen. Door zijn appjes kreeg ik weer een extra push om de kuur vol te houden, ik was immers zo goed bezig! Toch koos ik de laatste dagen ervoor om verse groente soepen te eten in plaats van een smoothie als diner. Heerlijk!


En nu?

En nu is het voorbij. Ik ben wat kilo’s lichter, mijn smaak en geur vermogen zijn verbeterd (heeeel bizar om dit mee te maken), mijn huid straalt, mijn oogwit is witter dan wit maar het ALLER aller belangrijkste is mijn buik. De reden voor mij om deze kuur te ervaren. Hij voelt rustig, gereinigd en is zo plat als een dubbeltje. WAT een fijn gevoel! Mijn taille was de 1e dag al 2 cm minder, dag dag opgeblazen buik! 

kuurinnerwave
Toch was ik wel wat bang, want wat nou als je weer gaat eten? Blaast je buik dan weer helemaal op? Het antwoord is nee. Want niet geheel volgens de planning (sorry Patrick – mijn coach-) en de bedoeling van de opbouwfase kon ik het wijntje en de pure chocolade niet weerstaan, OH wat had ik daar al dagen lang zin in. En ik werd wakker met? Ja.. nog steeds een platte en rustige mooie buik. 

Ik zou je dan ook alleen maar aan willen raden deze detox kuur te doen, vooral als je het moeilijk vind om een gezonde levensstijl te volgen. Want die leer je hierdoor ECHT, je wordt je bewust van alles wat je in je mond stopt en wat het met je lijf doet. Daarnaast raak je ook wat overtollige kilo’s kwijt, ook niet slecht toch? 

Dus wil jij beginnen met een schone lei? Wat kilo’s kwijt voor je vakantie of je gewoon weer fit en gezond voelen? Try it! Je krijgt er geen spijt van. Ik ben in ieder geval van plan om 2x per jaar een detox kuur te doen.

KORTING!
Dan heb ik tenslotte nog een hele leuke verrassing voor je, want ik heb als trouwe lezer van mijn blog een hele leuke kortingscode voor je geregeld!
Je krijgt maar liefst 15% korting op een detox pakket naar keuze als je voor 15 juli bestelt met de code: hfhf2015

PS: IK GEEF 1 DETOX PAKKET WEG! –> check De Facebook Page voor de winactie

One Comment

  1. Fijn he, dat je buik gewoon plat blijft na zo een kuur? Heb er zelf ook goede ervaringen mee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*