De Magimix Blender

De Magimix Blender

Zo blij als een klein kind was ik toen ik de doos van mijn nieuwe aanwinst, Le Blender van Magimix openmaakte. Na wekenlang research, oproepjes op Facebook wist ik eindelijk welke blender ik wilde. Voor iemand die zo van koken houdt is een goede blender namelijk echt een noodzaak. 

Mijn eisen?

  • zijdezachte soepen en smoothies
  • noten perfect fijnmalen
  • pesto’s en spreads mee kunnen maken
  • moeiteloos ijs blenderen
  • ijs kunnen maken

IMG_7604

Doet de Magimix Blender dit allemaal? 

JA en nog veel meer. Ik had hiervoor al een goede blender dus ik kan het goed vergelijken en je merkt het echt. Geen stukje meer in je smoothie te vinden, het gaat veel sneller en je hoeft niet op de knop te blijven drukken want hij heeft een auto functie I-D-E-A-A-L! 

Daarnaast is het ook gewoon een enorm mooi ding, want met zo’n design straalt hij ook luxe uit. Fijn ook dat je de gebruiksaanwijzing niet hoeft te lezen voordat je hem wilt gebruiken (wie doet dit nog? haha) want het is echt easy peasy! Hij heeft een aan-uit knop, een pulse knop en de auto knop. Daarnaast 4 standen voor de sterktes van 1 t/m 4 en 4 voorgeprogrammeerde opties voor ijs, smoothie, soep en desserts.

IMG_7576
Heerlijke romige, dummy soep met Le blender!

Wat je krijgt
Een power apparaat van 1200 watt met een 1,8 liter glazen kom, die vaatwas bestendig is, een mengspatel, handige doseerdop/beker (handig!!!). Optioneel is er nog een minikom bij te kopen/bestellen. Dit is een klein kommetje dat je op de blender kan plaatsen voor het fijn hakken van een ui, noten of bijvoorbeeld om koffie te malen. Helaas heb ik deze nog niet, maar dus wel op mijn wishlist – handig handig! 

IMG_7603
Maatdop

Schoonmaken
Moeilijk doen, daar hou ik niet van en dat hoeft ook niet bij deze blender. Wat water en een beetje afwasmiddel in de kan en even 20 seconden blenderen. Schoon en klaar is kees. Maar je kan hem ook helemaal uit elkaar halen en in de vaatwasser doen. 

Op zoek naar een goede blender en je twijfelt over welke je moet kopen? Dan hoop ik dat ik je met dit artikel het een stu gemakkelijker heb gemaakt om te kiezen! 


Wat

Magimix Blender

Bestellen
Prijs vanaf €199 bij Bol.com

www.magimix.nl


 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd, maar doen niet af aan mijn mening over het product.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*