Carrot Cake Muffins

Carrot Cake Muffins

ZO! Daar zijn we weer het lijkt echt alsof ik al eeuwen hier in Zonnig Athene zit maar niets is minder waar. Er zijn nog maar een paar dagen voorbij!

Ik wilde eigenlijk een heeeel verhaal schrijven over mijn verblijf hier, want ook al ben ik hier nog maar een paar dagen ik heb verhalen waar ik nu al een mega dik boek mee kan vullen! Wat een avontuur!

988538_10153383823412216_3531834715109542550_n

Aangezien wij in een wat vreemd verblijf verkeren, Roos en ik noemen het ons pauper plekkie in de ghetto, kom ik aan koken niet toe. De keuken is een weggestopt hokje in het hotel (nee het lijkt niet op een hotel) die zo smerig is dat ik er amper iets aan durf te raken (arme mensen die hier eten bestellen!!).

Wat mij eigenlijk ook weer bang maakt voor het eten wat ik weg werk als ik in de stad een hapje eet. Afijn!

Aangezien Roos wat eerder was had ik al wat geruchten gehoord en deze heerlijke carrot cake muffins voor ons saampjes gebakken.

Hadden we de komende tijd in ieder geval gezonde en mega lekkere ontbijt muffins!!!

Oh oh oh had ik nog maar een paar over!

Ingrediënten

1 dikke wortel, geraspt
3 eieren
2 grote rijpe bananen, geprakt
120 gram havermout
2 tl koek kruiden
1/2 tl kaneel
1 tl bakpoeder
1 dikke el honing (optioneel)
snufje zout
handje rozijnen
1 tl vanille

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plaats 10 muffinvormpjes in een bakvorm.

Voeg alle ingrediënten, behalve de rozijnen en de wortel bij elkaar in een blender of staafmixer. Mix tot het een glad geheel vormt. Doe het mengsel in een kom en roer hier nu de rozijnen en de wortel doorheen.

Vul de muffin vormpjes en bak ze in circa 30 minuten goudbruin en gaar.

3 Comments

  1. Hhhm, klinkt verrukkelijk!
    Liefs Iep

  2. oeh lekker, en ziet er makkelijk uit! Blader meteen even door de rest van je recepten! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*