Boek: BIO JONG 10 jaar jonger met producten uit de supermarkt

Boek: BIO JONG 10 jaar jonger met producten uit de supermarkt

Onlangs kwam ik dit nieuwe boek tegen, 10 jaar jonger met producten uit de supermarkt? Meteen werd ik nieuwsgierig naar de inhoud van het boek.

De inhoud

Cellulites, rimpels, ouderdomsvlekjes al deze onregelmatigheden komen door celveroudering én door hormonen. Wist je dat je hier iets kan doen door middel van kruiden en voedingsmiddelen die je gewoon in de supermarkt kan halen? Het boek is opgedeeld in drie delen waarin Roxy Dillon laat zien hoe je cellulaire en hormonale functies van het ouder wordende lichaam omgekeerd kunnen worden – en wees eerlijk: wie wil dat niet?

IMG_4217

In dit boek worden – met wetenschappelijke onderbouwing – de ideale tips en trucs gegeven om je haar stralender te maken, rimpels te verminderen maar ook worden er middeltjes genoemd waardoor je je fitter en jonger zal voelen zoals jeneverbes. Wanneer je 30 druppels esthetische olie in een basis van 100 millimeter kokosolie doet boek je snel resultaat, daarbij breek je opgeslagen vet en cellulites op heupen, dijen en buik af. 

Tips

Of wil je bijvoorbeeld lichter/blonder haar? Gebruik citroen, kamille, ylangylang, zoethout, honing en lanoline. Deze kun je allemaal op zichzelf of gemengd gebruiken op je haar om het lichter te maken. 

Winnen?
Wil jij meer weten en ben je ook zo benieuwd hoe je daadwerkelijk iets kan doen aan dunner wordend haar, eerste rimpeltjes, cellulitis bestrijding of gewoon een mooie bos haar in plaats van droog en dof?

Dan is dit boek ideaal! Ik mag er maar liefst 3 exemplaren van weggeven – wat je hiervoor moet doen?
Geef hieronder of op social media aan waarom JIJ dit boek zou willen winnen! 

De winnaars worden 12 maart bekend gemaakt!

17 Comments

 1. Marjolein van der Weide

  Dat is een boek waar ik heel benieuwd naar ben en graag kans maak om deze te winnen, onlangs de volledige overstap naar Paleo gemaakt. Dit zou een welkome aanvulling zijn aangezien je soms in de supermarkt door de bomen het bos niet ziet maar ook de tips die in het boek staan ben ik nieuwsgierig naar!

 2. Wat zou het super zijn om dit boek te winnen! Met al de tips en tricks zou ik helemaal gezond, stralend en gelukkig de zomer in gaan! Fingerscrossed.

  P.s. Love you’re site!

 3. Dit boek klinkt erg interessant. Lijkt me fijn om te lezen en van te leren.

 4. Sinds ik modellenwerk doe ben ik erachter gekomen dat goed voor je lichaam zorgen heel belangrijk is en voeding speelt daar een enorme rol bij. Dat voeding ingewikkeld in elkaar zit, ben ik wel achter gekomen en soms is het moeilijk te zeggen wat nou echt gezond is en welk levensmiddel je lichaam echt iets aan heeft. In ieder geval is het een passie geworden bewuster te leven om gezond oud te worden, met minder pukkeltjes op mijn gezicht het leven door te gaan en intens te kunnen genieten van het leven stralend en met veel energie. Je kunt niet jong genoeg beginnen met het vertragen van ouder worden, dus wat zou het fantastisch zijn als ik met dit boek die droom kan verwezenlijken!

 5. Afgelopen jaar van bewerkt naar onbewerkt voedsel gegaan, een hele opgave. Heb nog nooit zo lekker in m’n vel gezeten! Alleen heb ik nog wel wat meer tips en tricks nodig op de punten waar ik nu bij vastloop. Dit boek zou daar ideaal bij zijn 🙂

 6. Bij de titel van je blog dacht ik meteen ‘dat is een boek dat ik wil aanschaffen’ en nu kan je het blijkbaar nog winnen ook 🙂 Dus ja, ik doe graag mee omdat ik hou van het gezonde aspect uit dit boek, bovendien ook haalbaar om toe te passen.

 7. Dit is een van de boeken die nog in mijn gezonde leesvoer collectie ontbreekt! heeft wel iets weg van veroudering vertragen van Kris verburgh maar dan wat ook meer toegespitst op vrouwelijk uiterlijkheden. Ben erg benieuwd!

 8. Heel graag! Ik heb de ouderdomsvlekjes en de rimpels (voor zover ik in mijn, na het douchen beslagen, spiegel kan zien)nog niet en dat wil ik graag zo houden. Hulp is welkom 🙂

 9. Wat een gaaf boek. Ben steeds meer op voeding en goede producten aan het letten. Ontzetten benieuwd naar alle natuurlijke mogelijkheden tegen kwaaltjes en andere handige dingen en tips!

 10. Jennifer van der vlies

  Wat een superleuke actie!! Ik ben me laatste tijs steeds meer gaan verdiepen hierin. Ik heb zelf de voedselzandloper en de boeken van rens kroes. Nu merk ik pas echt dat die boeken me zoveel leren en bijbrengen! Eerst kon ik alleen een beetje kijken naar wat anderen aten (social media) En nu kan ik eindelijk vertellen wat die bepaalde producten doen wanneer iedereen aan me vraagt waarom ik er zo over praat 🙂 zou zo fijn zijn er meer over te kunnen weten! 😀

 11. Omdat ik een spons ben voor alle informatie met betrekking tot voedsel en je lichaam! Dit boek klinkt goed voornamelijk door de wetenschappelijke onderbouwingen. Op internet lees je weleens “drink citroen water!” Of “Eet quinoa!” Maar waarom dan? Uitleg heb ik nodig! Dat motiveert ook om daadwerkelijk dat voedsel te eten. 🙂

 12. Jaaaaa…dat boek wil ik heel graag winnen ! Ik ben heel erg bezig met gezond eten en zou graag wat meer over de effecten hiervan weten! Ik blog over gezond eten en het zou zo leuk zijn dat ik hier wat meer over kan vertellen.

 13. Ik ben erg benieuwd naar de inhoud van dit boek.Ik eet graag gezond,maar kan nog wel tips gebruiken.

 14. Ohhh het zou zo leuk zijn om dit boek te winnen! Ik ben een student geneeskunde en vind het erg interessant hoe voeding een effect kan hebben op het lichaam. Het is dan ook mijn droom om later voeding en het arts zijn te kunnen combineren, hopelijk als dermatoloog. Ik ben niet zo van al die chemische medicijnen en ik geloof er dan ook in dat voeding een grote rol kan spelen in de behandeling van allerlei verschillende problemen, waaronder darmklachten en huidproblemen.
  Door de coschappen kan ik op dit moment niet werken en mijn maandelijks budget is dus erg minimaal, helaas geen geld om het boek zelf aan te schaffen. Dus het zou FANTASTISCH zijn als ik het boek zou winnen! 🙂

 15. Nou, ik kan wel een aardige opsomming maken van delen aan mijn lijf die voor verbetering vatbaar zijn. Ik geloof absoluut in de kracht van goede voeding. Op zich eet ik ook best gezond. Maar ik kan de tips wel heel goed gebruiken.

 16. Lijkt me een zeer interessant boek! Ik krijg al wat pigmentvlekjes, en ik zou ook wel
  eens een lekkere volle bos haar willen hebben…. Buiten dat is mijn vriend vijf jaar jonger dan ik, dus als ik met de hulp van dit boek er tien jaar jonger uit kan zien, graag 😉

 17. Lijkt me een super boek! Heb laatst ook een boek van Dr. Hauschka met allerlei informatie en recepten voor maskers bijvoorbeeld, maar het is toch minder uitgebreid dan dit boek denk ik. Vind het heel interessant om erover te lezen en uiteraard de tips uit te proberen.
  Ik doe graag mee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*