Backstage tijdens de Hungry For Healthy Food fotoshoot

Backstage tijdens de Hungry For Healthy Food fotoshoot

backstage hFHF 1

Zoals jullie allemaal al weten was ik druk bezig met het organiseren van een fotoshoot. Mooie professionele foto’s om o.a. mijn site nog veel mooier mee te maken. We gingen naar echt een geweldig huis in Termunten waar Astrid woonde, Astrid verhuurt haar prachtig romantisch huis via airbnb  doet zelf aan fotograferen en heeft zelfs een tijdje in Groningen ook gekookt. Zo leuk hoe je af en toe mensen tegen komt! 

backstage hfhf3

Fotografie was in handen van Dani van Oeffelen, Dani heb ik een tijdje geleden al leren kennen als model en toen ik iemand nodig had was ik onwijs blij dat zij dit wilde doen. Haar fotografie is fris, vernieuwend en zij wist precies wat ik wilde voor Hungry For Healthy Food! 

Haar man Jonas van der Zeeuw met zijn bedrijf Curlpower is onwijs creatief, maakt hij animaties en is hij écht vernieuwend. Zo heeft hij o.a. mijn logo bedacht en heeft hij filmpjes gemaakt die ook binnenkort online komen, hoe cool?! Wel spannend hoor, zo voor een hele filmploeg ineens. Ik kan dan ook niet wachten tot de eerste resultaten er zijn! 

Mijn vriendje was er om mij te helpen niets te vergeten en te assisteren (dit is uiteraard niet gelukt dus was hij zo lief om op en neer naar Groningen te rijden om de rest op te halen). En mijn prachtige lokken en make up werd gedaan door Salwaa Kassi, ook een geweldige make up artist die ik tijdens mijn werk als model al meerdere malen ben tegen gekomen. 

backstage hfhf2

Ik had wel 10 gerechten voorbereid en meegenomen en weet ik niet hoeveel accessoires, styling en noem het maar op. En natuurlijk heel veel gezonde biologische groentes, fruit en producten die werden verzorgd door de 1e verpakkingsvrije winkel van Nederland; Opgeweckt Noord in Groningen!

Ja, het huisje in Termunten stond dan ook écht helemaal vol haha een hoop gezelligheid. 

backstage hfhf 4

Al met al een onwijs gezellige dag en als ik erop terug kijk echt precies hoe ik het graag gewild had. De eerste resultaten van de gerechtjes zijn binnen en ik kan dan ook niet wachten om de rest straks aan jullie te laten zien! 

backstage hfhf4

pssst… zal ik alvast 1 foto laten zien dan? 😀  En wat dit precies voor lekkers is en wat erin zit? …..

_MG_4336

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*