smoothiebowl

Back On Track? Dat doe je zo!

Ken je dat? Je hebt veeeeeel te veel gegeten, foei! Morgen maar weer gezond doen. Maar morgen ligt die reep Tony je aan te kijken en voor je het weet is ook die op. Morgen dan? Ja dan écht! Helemaal nu na de Paasdagen (Oh wat zijn paaseitjes toch lekker) is het hoogst tijd om weer “back on track” te komen en dat doe je zo:

  1. Begin je ochtend goed. Sla je ontbijt dus niet over, maar begin met een gezond en voedzaam ontbijt. Dit zorgt ervoor dat je gedurende de dag ook meer geneigd bent om gezonde keuzes te maken.
  2. Water! Vocht is o-zo-belangrijk en stilt zelfs wat je honger gevoel.
  3. Laat calorierijke snacks achterwege. Kies even voor slanke tussendoortjes zoals wat fruit, een handje noten (een handje is 1 klein handje ;-)), of wat worteltjes met hummus.
  4. Sport! Ga extra veel wandelen, pak de fiets naar het werk of school in plaats van de auto en las een extra uurtje sporten in de gym in.
  5. Houd bij wat je eet, schrijf dit op dit legt altijd een soort rem op wat je eet. Namelijk als je nog meer eet, moet je ook dát weer opschrijven en dat kan heel confronterend werken! 
  6. Eet een soepje als lunch of als avondeten, vullend en gezond!
  7. Neem restjes avondeten mee de volgende dag, een voedzame en makkelijke lunch in een handomdraai!
  8. Denk aan de zomer! Dan wil je er toch altijd op je fitst uitzien? 😉

 

Hopelijk heb je wat aan de tips en ga je straks weer fit, slank en happy de zomer tegemoet! 

ps. De foto is deze heerlijke Berry Smoothie Bowl: Link

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*