Kokos & Acai Protein Fluff

Kokos & Acai Protein Fluff

De Proteïne Fluff is echt helemaal HOT momenteel en ik was té nieuwsgierig om het uit te proberen. Natuurlijk moest ik daar weer mijn eigen draai aan geven en dus werd het deze Acai Fluff! MEGA vullend, super lekker en een makkelijke (en vooral hele lekkere) manier om extra proteïne binnen te krijgen op een dag.

Je hebt wel twee dingen nodig die onmisbaar zijn:
A: Miscellar Protein voor nodig (niet duur en extra proteïne waardoor je uren lang vol zit –> win-win)
B: een goede keukenmachine EN handmixer 

Ingrediënten
20 gram Miscellar Protein
1 handje bevroren frambozen
4 ijsblokjes
150 ml kokosrijstemelk   
1 el Acai poeder

Bereiding
Doe alle ingrediënten in je mixer en mix tot echt alles goed vermalen is, klontjes vrij en het moet er smeuïg uit beginnen te zien. 

Schep alles over in een kom en pak je hand mixer. Klop alles nu tot het mega luchtig begint te worden en de hoeveelheid ineens enorm wordt. 

Doe het in een lang glas of kom en maak af met toppings zoals goji bessen, pure chocolade of vers fruit. 

YUM!

10 Comments

 1. Paula Sirks

  Heb het recept gemaakt. Het mengsel won niet aan volume hoe lang ik ook geklutst heb. Kun je mij zeggen wat er is misgegaan?

  • Hi Paula. Ik weet niet wat er mis is gegaan, heb je de juiste soort proteïne gebruikt? Eerst een mini keukenmachine/mixer en alles goed gemalen en daarna een handmixer om te kloppen?

   • Paula Sirks

    Hallo Claudia,
    Ja,ik heb de proteïne besteld via jouw link. De mixer is ook goed. Alleen heb ik Rice cocos milk uit de reformzaak gebruikt en niet van allround soja. Zou dat kunnen?

    • Nee dat zou echt niets uit moeten maken! Heel gek!! Misschien niet alles goed gemalen eerst voor je het ging kloppen? Moet echt helemaal een egaal mengsel zijn voor je gaat kloppen!

     • Het is gelukt!Ik heb iets meer fruit gebuikt en heb de mixer gebruikt van de Kenwood. Het mengsel 5 minuten mixen. Heerlijk!

     • YAYYY gelukkig maar!!! Lag het toch even aan het mixen.. enjoy! xx

 2. Ik heb er nog nooit van gehoord, het ziet er wel lekker uit! -x-

 3. Vera Hudepohl

  Is deze proteine ook ergens te bestellen zonder de toevoegingen die deze van body&fit heeft? Ik probeer namelijk suiker en E-nummers te vermijden. Helaas zit er dus wel fructose in. En xanthaangom en guargom zijn nog ok, maar sucralose E955 en acesulfaam K E950 worden als meer gevaarlijke additieven gezien, waardoor ik dit dus liever niet in het recept wil gebruiken, maar ik zou het recept wel graag een keer willen proberen!

  • Helaas heb ik die zelf niet kunnen vinden. Ik zat met hetzelfde probleem, maar omdat er uiteindelijk maar zo weinig gebruikt wordt vond ik het nog mee vallen =(

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*