About

Wie is Hungry For Healthy Food?
 
Welkom allemaal!  
Achter Hungry For Healthy Food zit een Hollandse, nuchtere jonge vrouw uit Groningen met een enorme passie voor (gezonde) voeding. 
 
Nadat ik mijn opleiding Rechtsgeleerdheid heb afgerond ben ik fulltime aan de slag gegaan als internationaal fashion model via Max Models. Met agency’s over de hele wereld van Kaapstad tot Hamburg, heb ik voor verschillende klanten als Wrangler, Hugo Boss, Men’s Health, Glamour en bijvoorbeeld Jan magazine gewerkt. De wereld over reizen, heel veel nieuwe mensen ontmoeten, andere culturen ontdekken; ik ben af en toe een enorme bofkont. 
 
Tijdens mijn modellen carrière ontwikkelde ik een uit de hand gelopen hobby: koken. Tot vandaag de dag deel ik mijn grootste passie in mijn leven met jullie hier op Hungry For Healthy Food. 
 
 
Zo begon Hungry For Healthy Food
 
Een van mijn aller grootste passies is “healthy food”. Mede door mijn werk als model ben ik mij gaan beseffen hoe belangrijk goede, voedzame en gezonde voeding is en wat dit met je doet. Helemaal voor een model is gezond eten namelijk erg belangrijk, je moet in een goede shape zijn dat hoort bij je werk. Ik begon in de loop van de jaren meer en meer te verdiepen in voeding en mijn passie voor gezond koken en eten groeide uit tot een enorme passie en hobby. Vriendinnen en collega modellen begonnen mij om voedingen advies te vragen en wilden graag met mij mee eten en mijn recepten weten. Zij zijn het die uiteindelijk hebben aangedrongen op het beginnen van een website, zodat ik meer mensen blij kon maken met mijn lekkere eten. En zo is Hungry For Healthy Food geboren.
 
Ben ik altijd al zo bewust bezig geweest met (gezonde) voeding?
 
Nee hoor, ik was altijd slank en wilde juist aankomen dus ik was de grootste snoepkont ter wereld en ik at de ene ongezonde hap na de andere – Oops! Ik deed werkelijk waar alles verkeerd op het gebied van voeding en heb veel, héél veel moeten leren.
Maar toen ik zo ongezond at, dat ik zelfs vitamine injecties nodig had bij de dokter omdat ik altijd moe en snel ziek was werd het tijd voor een gezondere levensstijl. 
 
De ommekeer
 
Die groeide langzaamaan, maar de echte ommekeer kwam pas rond mijn zeventiende. Ik was vaak grieperig en verkouden maar ineens was ik wel héél ziek. Ik had constant buikpijn, was moe, kreeg een slechte huid en laat ik het dan op het gebied van beweging maar even niet hebben over mijn conditie. Mijn buikklachten werden omschreven als PDS (prikkelbaar darm syndroom) niets aan te doen.
 
Dan maar zelf op onderzoek uit. En al gauw kwam ik erachter dat je gezondheid onlosmakelijk verbonden is met je eetgedrag. Het duurde daarna niet lang tot ik mijn hele “lifestyle” rigoureus had omgegooid tot een gezonde Hungry For Healthy Food levensstijl die ik nu al jarenlang volg en waarbij ik mij super happy, fit en healthy bij voel. 
 
Doel van Hungry For Healthy Food
 
Mijn passie voor voeding groeide en groeide. Ik doe dan ook niets liever dan andere mensen laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn, zó lekker dat je gewoon helemaal vergeet dat je lijf je er ook nog eens heel dankbaar voor is. Dus die tips en trucs en heerlijke maaltijden die ik op tafel tover, dat kan jij thuis óók!
 
Daarnaast organiseer ik “Healthy Lifestyle workshops” voor modellen én niet-modellen en geef ik voedingsconsulten als (natuur)voedingsdeskundige.
 
Heb je interesse om samen te werken?
Wil je graag wat afvallen of hulp bij je voeding? Ik kan je helpen als voedingsdeskundige! 
En ook voor verdere vragen kan je contact opnemen met mij via info@hungryforhealthyfood.com of via de contact pagina!
 
Heel veel liefs,
Claudia

Social Media 
www.facebook.com/hungryforhealthyfood 
www.instagram.com/hungryforhealthyfood 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook contact opnemen via: hungryforhealthyfood@gmail.com