A Models Food Diary – Roos

A Models Food Diary – Roos

Vandaag een erg leuk, gevarieerd en super gezond eetdagboek van niemand minder dan super babe Roos van der Zee! Roos werkt al een aantal jaren als fashion model en heeft gewerkt voor onder andere top merken zals Franklin & Marshall, Andrelon en Rob Peetoom. Ook heeft ze onlangs nog de campagne voor PUP in het buitenland geschoten en was ze afgelopen week nog “even” in Frankrijk voor een mode reportage. Wat ze allemaal eet? Dat vertelt ze je zelf!

Even voorstellen: Hoi lieve lezers! Ik ben Roos van der Zee en ik ben 25 jaar. Ik ben werkzaam bij Max Models als fulltime fashion model. Als model moet je heel veel discipline hebben qua sporten en voeding. Niet altijd even makkelijk als je zoals ik, heel veel van eten houd. Om het zo goed mogelijk te doen – en het vol te houden – probeer ik ongeveer 4 á 5 dagen in de week goed op mijn eten te letten. In het weekend wil ik niet zo streng voor mezelf zijn en gun ik mezelf ook wat lekkere dingen. Sporten doe ik zo’n 4 keer in de week en dan kan ik mooi al het lekkers ermee compenseren.  

246859_10150198670949635_3147261_n

Dag 1:

Ontbijt
Vanochtend was ik vroeg wakker en ben ik lekker gaan browsen op internet. Ik kan mij elke dag onwijs verheugen op het ontbijt. Vandaag kies ik voor een schaaltje Griekse yoghurt met aardbeien, cacao nibs wat agave siroop en een grote kop groene thee. 

FullSizeRender-5

Tussendoor
Ik snack een appel

 

Lunch
Meestal maak ik een lekkere uitgebreide salade voor mezelf klaar, maar vandaag heb ik daar niet zoveel zin in dus eet ik 4 bio rijstwafels met pindakaas. 

IMG_4698

Tussendoor
Ik eet een handje vol van een heerlijke cranberry en noten mix van de markt.

IMG_4700

Dinner
Vanavond had ik niet zoveel tijd om uitgebreid te kokkerellen, omdat ik met wat vriendinnen heb afgesproken. En dus bak ik lekker snel een grote omelet met spinazie, wat cherry tomaatjes, hüttenkäse, sambal en wat gerookte zalm.

Dag 2:

Ontbijt
Ik begin mijn dag met een bakje magere kwark, proteine muesli van de Body & Fit shop en paar lepels proteïne poeder en cacao nibs. Daarbij nog een heerlijke nectarine en weer een grote kop thee ernaast.

IMG_4701

Tussendoor
Voordat ik ga sporten eet ik snel een stuk zelfgemaakte bananenbrood.

IMG_4694

Lunch
Na mijn work out in de sportschool maak ik een heerlijke salade caprese met verse mozzarella, tomaten en een dressing van balsamico azijn & olijfolie en tenslotte bestrooi ik de salade met een handje walnoten voor wat extra proteïne.

IMG_4704

Tussendoor
Ik eet weer 2 stukken van mijn lekkere zelfgebakken bananenbrood en besmeer deze met pindakaas. 

IMG_4702
Dinner
Voor het avondeten had ik een heerlijk recept gezien in de allerhande en dus heb ik dit voor vanavond gemaakt. Een kikkererwtensalade met chorizo, paprika en sugarsnaps.

8d85495622859341548df2a085038fea

Toetje
Ik had vandaag zoveel zin in zoetigheid en nog een beetje trek na de salade dus eet ik nog 3 spelt stroopwafels

Dag 3:

Ontbijt
Voordat ik thuis begin met mijn 25 min cardio (T25 ) maak ik mijn lievelingsontbijt, iets wat ik bijna elke ochtend eet en mij altijd weer op verheug! Een bakje griekse yoghurt met granola van Rude Health en wat cacao nibs met een kop groene thee

Food Doctor granola

Lunch
Vanmiddag eet ik een salade van de SLA met o.a. spinazie, geroosterde pompoen, kikkererwten en falafel daarnaast een verse gember thee. 

FullSizeRender-6
Tussendoor

Ik had na een dag door de stad lopen nog trek dus toen ik thuis kwam at ik nog 2 glutenvrije crackers met paling.

Dinner
Ik hou van lekker eten, maar ik wil wel dat het super snel klaar is haha. Dus ga ik vanavond voor gebakken zalm, in een snelle marinade van sojasaus, terriyaki saus en knoflook. Daarbij wok ik verse spinazie en dit serveer ik met zoete aardappel frietjes uit de oven. Hmmm!!

Zoete_Aardappel_Friet2

Tussendoor
Een uurtje na het eten eet ik nog een schaaltje verse aardbeien.

Dit was mijn eetdagboek van 3 dagen, ik vond het super leuk dit met jullie te delen en ik hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen.

Liefs,

Roos

Dankjewel Roos! Ik vond het een super leuk eetdagboek en hopelijk jullie ook. Ben jij ook model en vind je het leuk om ook jouw eetdagboek te delen? Bericht mij dan op Facebook of stuur mij een mail via hungryforhealthyfood@gmail.com!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*