Processed with VSCO with a5 preset

A Models Food Diary – Rikie

Rikie is al jaren lang model en heeft over de hele wereld al wel gewerkt, van Nederland tot Kaapstad! Zo sleepte ze onder andere leuke klussen binnen voor Balmain, Guess en Nike!

rikie_0174jpgklein

 

Maar eerst even voorstellen:  Mijn naam is Rikie vos en ik woon in Eindhoven. Ik was 15 of 16 jaar oud toen ik werd aangesproken op straat door een modellenscout en zo is het balletje gaan rollen. In eerste instantie zag ik het niet zitten om als model te gaan werken, uiteindelijk dacht ik ach het kan geen kwaad en ben ik begonnen bij Ulla Models. Dankzij het modellenwerk heb ik super veel gezien van de wereld, een unieke luxe positie en daar ben ik dan ook erg dankbaar voor.  

Bij modellenwerk hoort sport en gezonde voeding. Daarom fitness ik veel, waarbij ik mij vooral richt op kracht training. Daarna doe ik altijd nog even 20 minuten aan cardio. Daarnaast denk ik dat wanneer je niet de juiste voedingsmiddelen binnen krijgt je kunt sporten wat je wil, maar dat je nooit je gewenste resultaten zult behalen. Ik volg niet zozeer een dieet, maar let op wat ik eet. Zo zorg ik er altijd voor dat ik voldoende eiwitten tot mij neem, omdat ik veel sport. Verder eet ik veel groenten, peulvruchten en haast geen vlees. 

 

Dag 1 

Ontbijt

Havermout met kokosmelk, chiazaad en banaan en kaneel met daarnaast een slowjuice van broccoli, boerenkool ,blauwe bessen, kelp poeder, chorella, maca, en tarwegras.

Processed with VSCO with a5 preset

Snack 
Klein handje noten

Lunch 

Quinoa met gegrilde groeten en klein beetje feta kaas, met een groene smoothie. Als ik die maak heb ik altijd een grote portie en die drink ik dan gedurende de dag. 

unnamed-11

Snack 
Soja latte koffie

Diner 

Stukje zalm met broccoli en een groene thee en daarna duik ik de sportschool in!

unnamed-10

 

Dank je voor het delen van je super gezonde eetdagboek Rikie! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*