A Models Food Diary: Macy

A Models Food Diary: Macy

Het is weer tijd voor het eetdagboek van een model en dit keer is het de beurt aan Macy Grootjen van Modelution. Macy zit voor haar werk regelmatig in Londen en Milaan waar ze als een tierelier werkt. Met haar unieke look haalt ze de ene na de andere klus binnen en we zijn dan ook heel benieuwd hoe haar modellen carrière er in de toekomst komt uit te zien. 

ecp4img556DA8005533E  
MAAR EERST EVEN VOORSTELLEN:  

Ik ben Macy Grootje en ik ben in 2013 begonnen met modellenwerk nadat ik gescout werd op het Dutch Model Event in Utrecht. Ik volg geen dieet, maar ik ben wel heel bewust bezig met mijn voeding en let goed op wat ik eet. Daarnaast doe ik aan fitness zo’n 3 keer in de week en één keer in de week volg in een groeples Body Pump erbij. 

Dag 1

Ontbijt 
Ik sta vroeg op omdat mijn Body Pump les om 10:00 uur begint. De ochtend begin ik met een groot glas water, een speltwafel met kipfilet en tomaat en daarbij eet ik ook een bak yoghurt met twee schepjes cruesli en wat blauwe bessen. 

FullSizeRender-1

Snack  
Vlak voor ik naar de sportschool ga eet ik nog een banaan voor wat extra energie. 

Lunch 
Na de sportschool douchen en omkleden en voor ik het weet is het alweer lunch tijd. Als lunch maak ik een lekkere wrap gevuld met een mix van sla, tomaat, pijnboompitten, kip en paprika. Daarbij drink ik nog een glas melk.

klaar

Snack  
Ik ben dol op fruit en dus eet ik als snack vaak fruit. Nu maak ik een lekker bakje gemengd fruit als snack van stukjes appel en plakjes banaan en dit bestrooi ik met een beetje kaneel. 

Diner 
Als avondeten maak ik een pizza, heerlijk af en toe! Vandaag heb ik zin in tonijn, dus ik beleg de pizza met champignons, tomaat, tonijn en wat geraspe geitenkaas.

dag1diner Snack  
‘s avonds nog wat plakjes komkommer en een grote kop groene thee. 
 
Dag 2 

Ontbijt 
De dag begin ik weer met een schaaltje yoghurt met stukjes appel en banaan met daarbij een groot glas thee.
dag2ontbijt

Lunch 
Ik heb zin in een broodje dus ik beleg een waldkorn broodje rijkelijk met kaas, tomaat, komkommer, pijnboompitten en peper. Daarbij weer een glas melk.  

dag2lunch

Snack  
Ik neem weer een banaan voor de energie, aangezien ik weer naar de gym ga.  
 
Diner 
Geïnspireerd door een foto op Instagram maak ik een gevulde paprika. In de paprika zit: Tonijn, prei, champignons, sperziebonen, zilveruitjes en het is bestrooit met geraspe geitenkaas. Bij het diner drink ik een glaasje water. 

Snack  
‘s Avonds nog een gezonde snack; een bakje gemengd fruit en een grote kop thee.

FullSizeRender-2
Dag 3

Ontbijt
 
Ik vind het heerlijk om yoghurt te eten met cruesli als ontbijt. Dit vult altijd goed waardoor ook vaak de ochtend snack niet nodig heb.  Vanochtend eet ik naast mijn bakje yoghurt nog een speltwafel met avocado.

FullSizeRender-3

Lunch 
Ik eet 2 spelt boterhammen, een met eiersalade en het andere beleg ik met een plakje kaas en wat komkommer, tomaat en pijnboompitten. Bij mijn lunch neem ik weer een glas melk. 

Snack  
Een lekker bakje fruit met stukjes appel, een aantal frambozen en groene druiven. Hierbij drink ik een lekker kopje koffie.   

Diner 
Als avond eten maak ik wat rijst, hierbij voeg ik broccoli, champignons en wat stukjes tomaat toe. Simpel maar lekker! 
dag3diner
Snack
  
Een grote kop groene thee ‘s avonds en nog een handje nootjes. 

dag3snack

Dankjewel voor het delen van je eetdagboek Macy! 
Leuk om weer een heel ander soort eetdagboek te zien hier. Wel zou ik je aanraden even goed te letten op welke soort cruesli je koopt.  De meeste cruesli’s zitten namelijk helaas vol suikers en vetten en die wil je liever niet eten. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*