7 Tips om je healthy voornemens vol te houden

7 Tips om je healthy voornemens vol te houden

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij en waarschijnlijk zijn de eerste goede voornemens van dit jaar al gesneuveld. Persoonlijk, door mijn werk als model, moet je het hele jaar door in shape zijn wat betekent dat ik eigenlijk het hele jaar gemotiveerd moet en hoor te zijn om gezond te eten en te sporten. Natuurlijk gaat dit de ene periode beter dan de andere en ik heb een paar trucs die je kunnen helpen net even een boost te geven wanneer je wat wilt afvallen! 

1. Begin de dag meteen met een gezond en voedzaam ontbijtje zoals mijn grote favoriete havermout bowl. Dit voorkomt snack gedrag later op de dag.

IMG_2107
2. Koop leuke sportkleding! Met een nieuwe sportoutfit heb je sowieso al meer zin om de sportschool in te duiken. 

justdoit
3. Zoek een sport/fitgirl buddy. Samen gemotiveerd houdt sterk, dan kan je elkaar even helpen wanneer je het moeilijk hebt. Dit doe ik vaak met mede modellen die net even wat extra cm’s kwijt moeten, ze af en toe een beetje motivatie in pompen helpt!

4. Volg fitgirls op je instagram. Al die gespierde buiken en meiden die zich staan uit te sloven in de sportschool zorgt er voor dat jij er ook wat sneller zit! 

daphne  Beauty Daphne (instagram.com/daphnekooy)

4.Sport meteen nadat je klaar bent met je werk of ‘s ochtends vroeg. Niemand heeft zin om door het donkere weer te gaan en in de regen te fietsen!

5. Inspiratie nodig voor een gezonde maaltijd of meer tips en trucs? Kijk kookprogramma’s, koop tijdschriften in de winkel zoals Foodies/Jamie Oliver, Women’s Health of bijvoorbeeld Happy in Shape! 

unnamed14

6. Eindig de dag licht, geen zware carbs zoals pasta en lasagna’s en geen avond snacks later op de avond meer wanneer je ‘s avonds niets anders gaat doen dan op de bank zitten. Want alle energie die je dan nog in je mond stopt zal je (hoogst waarschijnlijk) niet meer verbranden. 

diner dag 2

7. Wanneer je écht nog wilt afvallen of je weet even niet meer weet hoe of misschien heb je gewoon even een extra boost nodig? Consulteer een voedingsdeskundige!

Ik kan je daar  bij helpen met mijn opleiding tot natuurvoedingsdeskundige die ik onlangs heb afgerond ook op afstand contact mij dan via de contact pagina of via mail: hungryforhealthyfood@gmail.com.

One Comment

  1. Wat een ideale tips! Hier kan ik echt wat mee 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*